Home > Slider > Charlize Theron, în depresie după ce s-a îngrășat 22 de kilograme

Charlize Theron, în depresie după ce s-a îngrășat 22 de kilograme

Charlize Theron

Charlize Theron, sacrificii de dragul artei. Actrița sud-africană s-a îngrășat nu mai puțin de 22 de kilograme pentru a interpreta rolul unei mame supraponderale cu trei copii, în filmul „Tully”, ce va fi lansat în cinematografe luna viitoare.

Actrița de 42 de ani a mărturisit că imediat după ce filmările s-au încheiat a căzut în depresie din cauza stilului de viață nesănătos pe care l-a adoptat pentru a intra în pielea personajului.

Rolul a făcut-o să simtă pe pielea ei frustrarea și dezamăgirea pe care le simt multe femei din clasa mijlocie. Și doar după ce a devenit o femeie supraponderală a trăit stările de depresie prin care trec multe mame aflate la vârsta a doua.

Charlize Theron a mărturisit că a fost pentru prima oară în viața ei când a mâncat junk food și a băut lichide dulci. Se trezea în miez de noapte și consuma burgeri și băuturi carbozagoase, scrie dailymail.co.uk.

„Primele trei săptămâni au fost amuzante. Eram ca un copil scăpat în magazinul cu dulciuri. Dar după aceste săptămâni, nimic nu mi s-a mai părut amuzant. Deodată, îți dai seama că nu faci nimic altceva decât să mănânci”, a povestit actrița, dezvăluind că pregătirea pentru rol a însemnat și multe premiere culinare. Abia la 42 de ani a mâncat pentru prima oară paste cu brânză, gustări în miez de noapte și milkshake cu de toate la micul dejun.

Vedeta, care este laureată a unui Premiu Oscar, are doi copii adoptați, Jackson, de 6 ani, și August, de 2 ani. Micuții au fost foarte confuzi de această transformare, ba chiar au întrebat-o pe mama lor dacă este însărcinată.

Articole asemanatoare
probiotice
Sunt probioticele eficiente în lupta împotriva depresiei? Răspunsul cercetătorilor
Charlize Theron
Charlize Theron, confesiuni despre relaţia misterioasă pe care a avut-o cu Sean Penn
uleiuri esentiale
Cele mai utile uleiuri esențiale pentru anxietate
Charlize Theron
2.800 de ore de muncă pentru rochia Louis Vuitton purtată de Charlize Theron

Comenteaza acest articol

Charlize Theron, în depresie după ce s-a îngrășat 22 de kilograme

by Andreea Damian   1 min
0