Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Charlize Theron a explicat de ce a adoptat doi copii afro-americani

Actrița sud-africană Charlize Theron este mama a doi copii minunați, pe care i-a adoptat. Și abia acum, vedeta de 42 de ani și-a făcut curaj și a vorbit pentru revista ELLE despre durerea prin care a trecut în încercarea de a le deveni mamă.

Charlize Theron își crește singură cei doi copii adoptați, Jackson, de 6 ani, și August, de doi ani. Ea a mărturisit că a simțit o „nevoie puternică de a fi mamă” și a recunoscut că nu ar fi făcut față situației fără ajutorul mamei sale, Gerda. „Știam că va trebui să mă ajute mama dacă doresc să fiu o mamă singură”, a spus ea. „Am și zile rele. Fac greșeli. (…) Sunt prea multe pentru o singură persoană. Dar după șase ani de când sunt mamă nu există zi să nu mă bucur că am făcut asta (n.r. că a adoptat)”, povestește Charlize Theron.

Vedeta a mai spus că dorința ei de a fi mamă a fost atât de puternică încât trăia niște simptome neobișnuite. Când a aflat că s-a născut fiul ei, au început să o doară sânii, scrie elle.com. „Nu am avut depresie postpartum sau ceva de genul asta. Doar mă dureau sânii. Este puterea minții. Atunci când maternitatea ocupă mult spațiu în capul tău, creierul îți transmite că organismul se confruntă cu ceva”, a mai povestit Charlize Theron.

Actrița sud-africană, care militează pentru egalitate și drepturile omului, a vorbit despre cum e să crești doi copii de culoare. Într-o eră în care rasismul e din ce în ce mai pronunțat, Charlize Theron își protejează cu orice preț odoarele. Vedeta probabil ar părăsi „America lui Trump” dacă cei doi copii ar fi victime ale rasismului. „Pentru că ultimul lucru pe care îl vreau este ca ei să se simtă nesiguri”, a adăugat ea. Pe de altă parte, actrița susține că  aceștia „trebuie să știe de unde provin și  să fie mândri de asta”.

Charlize Theron vorbește foarte rar despre copiii ei și a încercat pe cât posibil să-i țină departe de lumina reflectoarelor și să le ofere o copilărie cât mai normală. Actrița este o mamă asumată și dedicată, care n-a avut nevoie de ajutor suplimentar pentru a-și crește cei doi copii.

 

ARTICOLE SIMILARE

Trei lei pe o plajă: o sculptură tristă pentru epoca Brexit-ului

realitatea

Regina Elisabeta a II-a, înșelată de Prințul Philip. Detalii picante din mariajul lor de 73 de ani

Andreea Damian

Cum a fost aleasă piesa de intro din The Deuce 2, despre femeia anului obiectificată

Dora Constantinovici

SHARON STONE, cea din “Basic Instinct”, a disparut! FOTO

De ce femeile japoneze sunt mereu fresh si in forma?

realitatea

Filmările pentru Game of Thrones s-au încheiat definitiv. Cum va arăta ultimul sezon

Andreea Damian

1 comentariu

Charlize Theron, decizie neaşteptată, care i-a surprins pe toţi în SUA – articolada.ro 13 April 2018 at 18:35

[…] Motivele care au determinat-o pe Charlize Theron să ia această decizie, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu