Tabu
Image default
LIFESTYLE

Charlize Theron fumează marijuana cu mama ei. Actrița a explicat motivul!

Actrița sud-africană Charlize Theron a mărturisit că până la 30 de ani ajunsese să fumeze marijuana imediat cum se trezea din somn. Vedeta de 42 de ani a fost invitată în emisiunea „Jimmy Kimmel  Live” ca să povestească despre noul rol în care o întruchipează pe directoarea unei companii care produce pastile medicale cu marijuana.

Charlize Theron i-a dezvăluit moderatorului că rolul din producția „Gringo” i se potrivește mănușă, pentru că a folosit „iarbă” vreme de câțiva ani. „Am încercat marijuana! Sunt dispusă întotdeauna să încerc orice. Până la urmă avem o singură viață de trăit”, a declarat Charlize Theron. Actrița a pus punct acestui obicei, care a durat aproape 8 ani.

„Am avut o perioada de opt ani în care am folosit marijuana. Şi apoi chimia mea pur şi simplu s-a schimbat într-o zi. Ca şi când m-am trezit îngheţată în faţa frigiderului meu cam opt ore. Nu am putut vorbi şi pur şi simplu nu mai era distractiv“, a povestit Charlize Theron.

În prezent, ea spune că foloseşte marijuana doar pentru a o ajuta să doarmă, iar mama sa este cea care îi face rost de drog. Actriţa a adăugat că nu exclude să se întoarcă la marijuana, dar ar folosi-o doar în scopuri medicinale, de pildă să o ajute să combată insomnia, în locul pastilelor.

Însă de curând a discutat cu mama ei că ar trebui să încerce unele produse pe bază de marijuana pentru a-și rezolva problemele de somn cu care se confruntă amândouă.

Gerda Maritz, mama actriței, a luat-o prin surprindere și i-a făcut rost de marijuana care este legală în California, iar efectul a fost „incredibil”, după cum a povestit Charlize Theron.

ARTICOLE SIMILARE

HOROSCOP complet 2015: Dragoste, Bani, Sanatate

realitatea

Monica Gabor şi-a PIERDUT MINŢILE? Uite ce PICTORIAL a realizat după MOARTEA mamei

Cum poti deveni mai destept …singur acasa

Cel mai bine pastrat secret! Alessandra Stoicescu s-a maritat!

Bianca Dragusanu a dezvalui cate operatii estetice are si ce urmeaza sa-si faca!

7 idei inteligente pentru a-ți petrece timpul suplimentar de care dispui în 2020

Andreea Damian

Scrie un comentariu