Home > Agenda > Charlize Theron goală în ultimul său film: “Young Adult”

Charlize Theron goală în ultimul său film: “Young Adult”

O muzică pe fundal, câteva lucruri aruncate prin casă şi o tânără care abia s-a trezit din beţie. Se numeşte Marvin. Pe vremuri era una din cele mai populare fete, avea toţi bărbaţii la picioare, iar cartiile sale se vindeau ca pâinea caldă. Acum are 37 de ani. Proaspăt divorţată cu acelaşi concepţii că acum 20 de ani. O veste îi tulbura existenţa şi o face să îşi caute sensul: fostul iubit din liceu se căsătoreşte şi are un copil. Vestea o secţionează. O analiză complete asupra a tot ce însemnă ea şi cadrul se mută în oraşul natal. Scopul? Recucerirea iubitului care pe vremuri o iubea. Departe de normalitate îşi căuta fericirea pierdută demult într-un film care îţi ia respiraţia făcându-te să-ţi petreci orele alături de un om gol şi stricat.

Rezultatul? Cât de mult trebuie să ne pierdem pentru a ne putea regăsi?

Un interviu de excepţie cu Charlize Theron cea care o interpretează pe Marvin în “Young Adult”, un film în regia lui Jason Reitman.

Q: În “Young Adult” eşti Marvin, un autor care se lupta cu propria-i personalitate. Este foarte asemănătoare cu multe dintre personajele pe care le-ai jucat de-a lungul carierei tale. Cum este să joci astfel de roluri enigmatice?

A: Este foarte interesant să interpretezi astfel de roluri. Este incredibil să joci tot felul de prototipuri umane şi să intri atât de tare în subiect încât să simţi că aşa eşti tu de fapt. Aşa îţi poţi depăşi limitele.

Q: Ce te-a ajutat Mavis să descoperi/redescoperi la tine?

A: Discuţiile cu soţul(râde). Nu, lucrurile mici m-au apropiat de mine. Cred că toţi ducem uneori lucrurile la extrem pentru a trece cu bine prin viaţă de zi cu zi.

Q: Mavis este un pic imatura. Nu prea e dispusă să crească. Tu când ţi-ai dat seama că trebuie să încetezi în a fi un copil?

A: Nu am făcut-o încă(râde). Cred că niciunul din noi nu o face definitiv. Spre exemplu, Mavis are de-a face cu problemele unei femei de 30 de ani, dar rezolvările sunt a uneia de 16 ani. Nu îi sunt clare multe lucruri. Nu putem să ne forţăm să creştem. Lucrurile trebuie să vină de la sine. Dar atunci când te loveşti de ele îţi dai seama că trebuie să creşti.

Q: Mavis trece prin multe întâmplări ruşinoase. Prin câte astfel de momente treci zilnic?

A: O da…prin multe. Azi de exemplu eram în baia de fete cu make-up artistul meu un bărbat gay. Eram cu sânii la vedere şi nu a fost mult până când o doamnă a intrat. A perceput diferit întreaga scenă şi a chemat securitatea localului fiind chiar indignată de ceea ce văzuse(râde).

Q: Cum a fost când ai văzut premierea filmului?

A: A fost frumos, dar un pic greu: să o privesc pe Marvin a fost mai dificil decât să o interpretez.

Q: Spre deosebire de personaj, tu eşti foarte apropiată de mama ta. Ţi-a fost greu să abordezi o astfel de relaţie cu mama fictivă?

A: Nu. Atunci când joc nu fac legături cu nimic din viaţa mea.

Q: Cum a fost să lucrezi cu Jason Reitman?

A: M-am îndrăgostit de munca lui. Îmi amintesc că am fost puţin invidioasă pe Vera Farmiga pentru rolul din “Up în the air”. Mi-a trecut însă atunci când am colaborat cu el pentru “Young Adult”. Mi-am dat seama că avem multe în comun: felul în care vedeam o scenă, dăruirea pentru actorie, acelaşi tip de umor…dacă mi-ar fi spus să sar de pe o clădire, aş fi făcut-o fără să-i pun judecata la îndoială.

Q: Faptul că ai crescut în afară Americii ţi-a mărit şansă de a ajunge la Hollywood?

A: Da, latinii sunt cei mai buni(râde). Ştiu că locul unde creşti şi felul în care eşti crescut sunt foarte importante în dezvoltarea ta, dar nu ştiu dacă a fost sau nu un avantaj. Pe de altă parte, ştiu că accentual meu nu a fost. A trebuit să scap de el pentru unul pur American.

Q: Mereu în descrierile tale sunt evidenţiate două lucruri: faptul că îţi place să bei şi să te rogi. De ce crezi că este aşa?

A: Cred că oamenilor le place să scrie asta pentru că îşi vând revistele mai bine. Nici nu beau şi nici nu mă rog mult. Însă, nu vreau să ajung la o vârstă spunând că nu mi-am trăit viaţa. Nu există o carte cu reguli clare despre felul în care trebuie să-ţi trăieşti viaţa. Trebuie doar să ştii să trăieşti clipă şi să te bucuri de fiecare moment.

Filmul este distribuit în România de Odeon Home Entertainment.

Articole asemanatoare
Charlize Theron
Charlize Theron, despre maternitate: „Mă simt ca o mamă obosită care a băut prea multă vodcă”
celebrități
Celebrități care nu s-au căsătorit niciodată și nici nu intenționează s-o facă
transformări
9 actori care au suferit transformări incredibile pentru un rol
Charlize Theron
Charlize Theron, în depresie după ce s-a îngrășat 22 de kilograme

Loading...

1 Response

  1. Fonduri UE

    Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Comenteaza acest articol

Charlize Theron goală în ultimul său film: “Young Adult”

by realitatea   3 min
1