Tabu
Image default
PEOPLESlider

Charlize Theron oferă noi detalii despre noaptea în care mama sa i-a ucis tatăl: „Nu mi-e rușine”

Mama lui Charlize Theron, Gerda, l-a ucis pe tatăl actriței, Charles, în legitimă apărare, în anul 1991. Actrița avea doar 15 ani când s-a petrecut tragedia.

Charlize Theron a vorbit din nou de momentul când mama ei l-a împușcat mortal pe tatăl său. Aflat într-o stare avansată de ebrietate, Charles Theron a venit acasă pus pe harță și le-a amenințat pe Gerda și pe fiica sa că le omoară.

„Tatăl meu era atât de beat, încât nu era în stare să meargă atunci când a apărut acasă cu o armă”, își amintește vedeta despre cumplita noapte din iunie 1991. „Eu și mama era în dormitor ținând ușa, pentru că (el) încerca să intre cu forța în cameră”, a declarat Charlize Theron într-un interviu, potrivit revistei People. „Am ținut amândouă ușa ca să nu poată intra. El a făcut un pas înapoi și a tras de trei ori în ușă. Niciunul dintre gloanțe nu ne-a nimerit, ceea ce este doar un miracol”, a adăugat actrița.

Pentru a-și salva fiica și ea însăși, Gerda și-a împușcat soțul. „Dar în legitimă apărare, ea a pus capăt amenințării”, a spus eroina din „Monstrul”, de aceea nu au fost aduse acuzații împotriva Gerdei.

Charlize Theron spune că nu-i este „rușine” să vorbească despre clipele de coșmar pe care le-a trăit în adolescență din cauza tatălui său care le teroriza pe ea și mama sa. Dar momentul a lăsat urme adânci pentru actrița laureată cu un premiu Oscar care a spus: „Această violență în familie, acest tip de violență care se întâmplă în sânul familiei, este ceva pe care trebuie să o împărtășesc cu multe persoane.” „Nu îmi este rușine să vorbesc despre asta, deoarece cred că, cu cât vorbim mai mult despre aceste lucruri, cu atât ne dăm seama că nu suntem singuri”, a adăugat ea.

Charlize l-a descris pe tatăl ei drept un „om foarte bolnav”, spunând că „a fost un alcoolic toată viața lui”. „Nu l-am cunoscut decât așa (…) A fost o situație destul de lipsită de speranță. Familia noastră era blocată în ea.”

ARTICOLE SIMILARE

Noutăți de ultimă oră despre nașterea lui Kate Middleton. Ce a anunțat Palatul

Andreea Damian

Afla cum iti poti face buze ombre!

realitatea

Modul în care ținutele prințesei Diana dezvăluiau ceea ce se întâmpla în sufletul ei mai bine decât cuvintele

Andreea Damian

Florin Călinescu revine pe micul ecran ca jurat într-o populară emisiune

Andreea Damian

Femeile zodiacului care nu se vor lăsa niciodată controlate de un bărbat

Andreea Damian

Adela Popescu, apariție sexy în costum de baie. Burtica de gravidă atrage toate privirile

Andreea Damian

Scrie un comentariu