Home > Slider > Charlize Theron se simte „șocant de singură” dar pregătită pentru o relație de dragoste

Charlize Theron se simte „șocant de singură” dar pregătită pentru o relație de dragoste

Charlize Theron

Presa străină viua la începutul anului că frumoasa Charlize Theron este noua iubită a lui Brad Pitt. Iată că actrița sud-africană face o mărturisire care probabil va bucura multă lume.

Vedeta, în vârstă de 43 de ani, a afirmat că este singură și că se află în căutarea sufletului pereche. „Sunt singură de 10 ani”, a mărturisit Charlize în timpul emisiunii Entertainment Tonight, adăugând că cei care spui neadevăruri despre ea ar trebui s-o întrebe mai întâi despre statutul ei civil. „Mă simt șocant de singură”, a mai spus actrița, iar colegul ei din „Long Shot” – Seth Rogen –, invitat de asemenea, în platou, a confirmat: „Da, e disponibilă.”

Și totuși, în acești 10 ani de „celibat”, actrița laureată cu un premiu Oscar a avut o relație cu Sean Penn timp de doi ani, fiind pe punctul de a se căsători cu el, în 2014. Ba mai mult, l-a descris pe Sean Penn drept „dragostea vieții sale”. În 2015, cei doi s-au despărțit.

La începutul anului au apărut zvonuri conform cărora Charlize Theron ar avea o relație de dragoste cu actorul Brad Pitt. Evident, acestea au fost negate chiar de frumoasa blondină, care nu ar spune nu unei invitații în oraș. „Cineva trebuie să îşi ia inima în dinţi şi să iasă în faţă”, a glumit ea.

Anterior, Theron afirmase că nu era interesată să îşi găsească un nou partener pe vremea când copii săi adoptivi – Jackson, de şapte ani şi August, în vârstă de trei ani – erau mici.

Articole asemanatoare
Charlize Theron
2.800 de ore de muncă pentru rochia Louis Vuitton purtată de Charlize Theron
Charlize Theron
Motivul surprinzător pentru care Charlize Theron a purtat în păr o brățară cu diamante
Charlize Theron
Charlize Theron oferă noi detalii despre noaptea în care mama sa i-a ucis tatăl: „Nu mi-e rușine”
Charlize Theron
Momente grele pentru Charlize Theron. Actrița a suferit trei operații

Comenteaza acest articol

Charlize Theron se simte „șocant de singură” dar pregătită pentru o relație de dragoste

by Andreea Damian   1 min
0