Tabu
BEAUTY

CHARLIZE THERON s-a tuns la ZERO! Iata FOTO incredibile!

Women are seen at the Burlington Arcade adorned with Christmas decorations, amid the coronavirus disease (COVID-19) outbreak, in London, Britain, November 23, 2020. REUTERS/Henry Nicholls
Charlize Theron a apărut în public cu un look complet schimbat. Îmbrăcata simplu, într-o pereche de skinny jeans şi o jachetă neagră, cu ochelari de soare, Charlize nu mai este blonda strălucitoare cu bucle graţioase, însă arată super cool!
Noul său look a stârnit reacţii, existând opinii conform cărora vedeta de origine sud-africană ar fi vrut să se tundă foarte scurt, fiind inspirată de Sinead O’Connor şi Natalie Portman.
Adevărul este că Charlize Theron s-a tuns atât de scurt pentru rolul Furiosa, pe care îl va interpreta în “Mad Max: Fury Road”, al patrulea film din franciza “Mad Max”.
În “Mad Max: Fury Road”, Charlize Theron va apărea alături de Tom Hardy, care interpretează rolul lui Mad Max, personaj făcut celebru de Mel Gibson.

Mai mult: A renunţat la buclele blonde, dar tot arată bine! Iat-o pe Charlize Theron, TUNSĂ ZERO! FOTO – Vedete de la ei | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

ANDREEA TONCIU: Imagini de la operatia estetica facuta la nas!

Academie Scientifique de Beaute spune STOP POLUARII!

realitatea

IULIA ALBU cu tufisul la vedere! FOTO explicita!

A revenit cea mai populară tendință de machiaj a ochilor din anii 2000

Andreea Damian

Fall Hair Color Trends

A slabit foarte mult! Mihaela Radulescu a ajuns piele si os FOTO

Scrie un comentariu