Home > Fără categorie > Cheeky Girl Monica Irimia SE MARITA. Are cinci rochii de mireasa!

Cheeky Girl Monica Irimia SE MARITA. Are cinci rochii de mireasa!

Monica din trupa Cheeky Girls se marita si o face in stil mare. Viitoarea mireasa Monica Irimia planuieste doua nunti cu 400 de invitati, una in Romania si una in Marea Britanie.

Monica Irimia se casatoreste cu iubitul ei, afaceristul britanic Shaun Taylor, si a inceput deja pregatirile de nunta, ajutata, fireste, de mama ei, Margit, si sora Gabriela.
Pentru ca isi doreste ca la fericitul eveniment sa ii aiba aproape toti cei care o iubesc, Monica a decis sa aiba doua nunti, una in Marea Britanie si una in Romania, la o biserica ortodoxa, cel mai probabil in zona Tihuta, acolo unde clanul Irimia a depistat deja un hotel numai bun pentru petrecere.
“La ora actuala avem deja 5 rochii de mireasa in casa, create de diferiti designeri. Deja sunt cinci rochii etalate aici si nici acum nu s-a hotarat Monica. Totul este pregatit deja. Ramane sa se decida care rochie va fi. Toate cele cinci rochii sunt decorate cu cristale Swarovski“, a povestit mama surorilor Irimia la “Povestiri adevarate”. Cheeky Monica a fost ceruta de nevasta de  afaceristul Shaun in timpul unei calatorii romantice la Paris.


Loading...

Comenteaza acest articol

Cheeky Girl Monica Irimia SE MARITA. Are cinci rochii de mireasa!

by   1 min
0