Home > Lifestyle > Stiri > Surorile IRIMIA – Cheeky Girls topless cu erori! FOTO

Surorile IRIMIA – Cheeky Girls topless cu erori! FOTO

Cheeky Girls in deriva! Au renunţat la inhibiţii şi au pozat  topless fără să-şi dea seama că imaginile vor trăda detalii care nu le avantajează. Gemenele Cheeky Girls au realizat de curând un pictorial sexy pentru revista britanică Zoo. Dacă fotografiile retuşate sunt impecabile, înregistrările video făcute în timpul şedinţei foto le dezvăluie imperfecţiunile sânilor pe care şi i-au mărit chirurgical acum 5 ani.

Surorile Gabriela şi Monica Irimia (30 de ani) au vrut sâni mai mari, iar pentru asta au apelat la minunile chirurgiei estetice, respectiv la implantul de silicoane. În total, Gabriela a suferit patru operaţii, iar Monica, două. Prima intervenţie şi-au făcut-o în Marea Britanie. Gabriela a avut, însă, nevoie de încă alte două operaţii, dar tot nu au ieşit aşa cum şi-ar fi dorit. Nemulţumite de rezultat, gemenele au ajuns din nou la bisturiu în anul 2007, când s-au dat pe mâinile medicilor români. La cinci ani de la operaţie, fetele de Cheeky Girls s-au lăsat pozate fără sutien de fotografii unei reviste britanice. A fost prima şedinţă foto după cea mai recentă operaţie de mărire a sânilor, prin care au vrut să marcheze zece ani de carieră.

Din păcate pentru ele, dacă în pozele din revistă sânii lor arată perfect, în filmările care surprind derularea şedinţei foto se observă cu uşurinţă nişte
cicatrice destul de urâte. Semnele inestetice care le-au rămas în urma intervenţiei chirurgicale sunt poziţionate exact sub sâni.


Comenteaza acest articol

Surorile IRIMIA – Cheeky Girls topless cu erori! FOTO

by realitatea   1 min
0