Home > Agenda > Breaking News! CHEF Florin Dumitrescu, CHEF Scarlatescu si CHEF Sorin Bontea concediati de Antena 1! IATA MOTIVUL!

Breaking News! CHEF Florin Dumitrescu, CHEF Scarlatescu si CHEF Sorin Bontea concediati de Antena 1! IATA MOTIVUL!

Dupa ce, in primavara, au plecat de la PRO TV si din show-ul MasterChef pentru un ban in plus, cei trei CHEFI au fost concediati azi de Antena 1, ca pedeapsa pentru ratingurile modeste obtinute de emisiunea lor – Hell’s Kitchen. Productia ale carei vedete sunt va fi scoasa din grila.

Au plecat cu surle si trambite la un alt post TV, siguri ca noua productie le va aduce mai mult succes decat “MasterChef”, dar nu a fost nici pe departe asa. Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Sorin Bontea au primit de curand cea mai proasta veste posibila: emisiunea lor va fi scoasa din grila. Aseara, au facut abia jumatate din rating-ul MasterChef…

Articole asemanatoare
cristina si florin dumitrescu
Mare aniversare în familia lui Chef Florin Dumitrescu
Cine e și cu ce s-a ocupat soția lui Chef Florin Dumitrescu înainte să se cunoască
10 lucruri pe care orice femeie pana in 30 de ani ar trebui sa le bifeze!
Castigatorul de la MasterChef contestat violent

1 Response

  1. privitor

    Ma bucur, asteptam acest moment! asa merita toti cei care pleaca de unde au fost scosi la lumina si aruncati ca vedete, asa au pierit si madam teo maimutareala, Vacanta Mare, Brenciu, marele fante Banica Jr.Dansatorul maimutica mihai Petre si altii…sa le fie rusine, nu ei au dreptul sa plece pt. un ban in plus, nu tocmai ei care au, daca toti am fi asa si am uita cine ne-a intins o mana am ajunge de rahat!!!sa le fie rusine tituror!

Comenteaza acest articol

Breaking News! CHEF Florin Dumitrescu, CHEF Scarlatescu si CHEF Sorin Bontea concediati de Antena 1! IATA MOTIVUL!

by   <1 min
1