Home > Lifestyle > Cheloo, luat la ochi de englezii care detin licenta X Factor! “A fost lipsit de respect si nu si-a facut datoria de jurat”!

Cheloo, luat la ochi de englezii care detin licenta X Factor! “A fost lipsit de respect si nu si-a facut datoria de jurat”!

Reactia lui Cheloo de la Parazitii fata de un concurent cu orientari homosexuale de la concursul X Factor ar putea sa aiba repercursiuni serioase asupra postului Antena 1.

Pe 29 noiembrie, in cadrul concursului X Factor de la Antena 1, Cheloo de la Parazitii l-a desfiintat pe Paolo Lagana, din cauza faptului ca este homosexual. „Ai cantat, eu dispretuiesc tot ceea ce esti si ce reprezinti si sper ca publicul sa te trimita acasa, azi”, i-a spus Cheloo lui Paolo.

WOWbiz.ro au obtinut punctul de vedere al reprezentantilor FremantleMedia, compania britanica ce detine licenta X Factor in Europa si Statele Unite.

„FremantleMedia incurajeaza ferm toleranta, iar respectul pentru demnitatea personala este unul dintre valorile noastre principale. Nu incurajam comportamentul homofob sau comportamentul lipsit de respect in general si luam foarte in serios sesizarile de aceasta natura. X Factor este o competitie deschisa pentru toata lumea, indiferent de rasa, varsta, gen sau orientare sexuala. Analizand schimbul de replici dintre cele doua parti, este evident ca Paolo are suportul majoritatii juriului, al spectatorilor din sala si al publicului de acasa, care l-au trimis in runda urmatoare a show-ului. Cu toate ca am simtit ca discutia dintre Cheloo si Paolo a fost incordata si a avut legatura cu prestatia din seara aceea, credem totusi ca, din cauza ca nu a ascultat cu atentie cantecul lui Paolo, Cheloo a fost lipsit de respect si nu a si-a facut datoria de jurat. Le-am scris deja celor de la Antena sa clarifice faptul ca o astfel de atitudine nu este incurajata de noi, iar acest lucru ar trebui sa se intample in show-urile viitoare”, au declarat reprezentantii FremantleMedia pentru WOWbiz.ro.

Articole asemanatoare
Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger a fost dată afară din juriul X Factor. Cine o va înlocui?
Horia Brenciu umileste Vocea Romaniei! “X Factor e mai mult…”
BANICA in juriul X-FACTOR …Iata pe cine inlocuieste! Ce alte vedete PRO se pregatesc sa semneze cu Antena!!!SMILEY? BARTOS?
Ştefan Bănică, noul jurat de la X FACTOR! Pleacă Delia sau Cheloo?

Loading...

Comenteaza acest articol

Cheloo, luat la ochi de englezii care detin licenta X Factor! “A fost lipsit de respect si nu si-a facut datoria de jurat”!

by   1 min
0