Home > Slider > A cheltuit 75.000 $ să semene cu Kylie Jenner, dar rezultatul a speriat-o și pe vedetă

A cheltuit 75.000 $ să semene cu Kylie Jenner, dar rezultatul a speriat-o și pe vedetă

kylie jenner

Kyleigh Potts, din Denver, Colorado, a suferit peste 40 de proceduri chirurgicale în ultimii 3 ani pentru a arăta ca idolul său, Kylie Jenner. Tânăra, în vârstă de 23 de ani, a cheltuit nu mai puțin de 75.000 de dolari pentru a deveni sosia vedete. Și nu are de gând să se oprească aici.

Kyleigh Potts a devenit fana vedetei din reality show-ul „Keeping Up With The Kardashians” încă de la lansarea acestuia și a privit fascinată evoluția acesteia pe micul ecran.

Potrivit Daily Mail, Kyleigh Potts s-a născut bărbat, dar a suferit o operație de schimbare de sex, descriindu-se ca o persoană „rătăcită” și „urâtă”. După această schimbare majoră din viața sa, Kyleigh a devenit make-up artist. Sursă ei de inspirație a fost Kylie Jenner. „Mi-am petrecut ultimii patru ani transformându-mă în femeia frumoasă pe care întotdeauna am știu că sunt”, a spus Potts. „Kylie Jenner a fost întotdeauna sursa mea de inspirație, m-am transformat frumos”, a continuat ea.

Potts a mărturisit că după câțiva ani de agresiune, a căpătat în cele din urmă încredere în ea prin modificarea aspectului ei fizic. Pe lista procedurilor chirurgicale pe care le-a mai suferit se află un implant de sân, implant de bărbie, o rinoplastie și injecții cu botox în buze care trebuie efectuate la fiecare trei luni.

„Structura mea facială este foarte asemănătoare cu a ei (n.r. Kylie Jenner)”, a mai explicat Kyleigh Potts.

 

Articole asemanatoare
Kylie Jenner spune că maternitatea și sexualitatea pot coexista
buze
Metoda periculoasă pentru mărirea buzelor la care apelează tinerele
Kylie Jenner
Cel mai bine plătită vedetă pe Instagram: 1,2 milioane de dolari pe postare
Kylie jenner
La 21 de ani, Kylie Jenner este cea mai tânără miliardară

Comenteaza acest articol

A cheltuit 75.000 $ să semene cu Kylie Jenner, dar rezultatul a speriat-o și pe vedetă

by Andreea Damian   1 min
0