Tabu
Image default
PEOPLESlider

A cheltuit 75.000 $ să semene cu Kylie Jenner, dar rezultatul a speriat-o și pe vedetă

Kyleigh Potts, din Denver, Colorado, a suferit peste 40 de proceduri chirurgicale în ultimii 3 ani pentru a arăta ca idolul său, Kylie Jenner. Tânăra, în vârstă de 23 de ani, a cheltuit nu mai puțin de 75.000 de dolari pentru a deveni sosia vedete. Și nu are de gând să se oprească aici.

Kyleigh Potts a devenit fana vedetei din reality show-ul „Keeping Up With The Kardashians” încă de la lansarea acestuia și a privit fascinată evoluția acesteia pe micul ecran.

Potrivit Daily Mail, Kyleigh Potts s-a născut bărbat, dar a suferit o operație de schimbare de sex, descriindu-se ca o persoană „rătăcită” și „urâtă”. După această schimbare majoră din viața sa, Kyleigh a devenit make-up artist. Sursă ei de inspirație a fost Kylie Jenner. „Mi-am petrecut ultimii patru ani transformându-mă în femeia frumoasă pe care întotdeauna am știu că sunt”, a spus Potts. „Kylie Jenner a fost întotdeauna sursa mea de inspirație, m-am transformat frumos”, a continuat ea.

Potts a mărturisit că după câțiva ani de agresiune, a căpătat în cele din urmă încredere în ea prin modificarea aspectului ei fizic. Pe lista procedurilor chirurgicale pe care le-a mai suferit se află un implant de sân, implant de bărbie, o rinoplastie și injecții cu botox în buze care trebuie efectuate la fiecare trei luni.

„Structura mea facială este foarte asemănătoare cu a ei (n.r. Kylie Jenner)”, a mai explicat Kyleigh Potts.

 

ARTICOLE SIMILARE

Dulciuri de vara – Placinta Mojito

realitatea

Cum arată și cu ce se ocupă Rocsana Marcu după ce a renunțat la televiziune

Andreea Damian

Monica Bârlădeanu și-a încheiat socotelile cu America

Tabu Tabu

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu. Artiști din 37 de țări la cea mai complexă ediție

Andreea Damian

Suma exorbitantă pe care prințul Harry a cheltuit-o pentru renovarea casei

Andreea Damian

Ce machiaj să alegi dacă ai ochii sub formă de migdală

Andreea Damian

Scrie un comentariu