Tabu
PEOPLE Slider

A cheltuit 75.000 $ să semene cu Kylie Jenner, dar rezultatul a speriat-o și pe vedetă

kylie jenner

Kyleigh Potts, din Denver, Colorado, a suferit peste 40 de proceduri chirurgicale în ultimii 3 ani pentru a arăta ca idolul său, Kylie Jenner. Tânăra, în vârstă de 23 de ani, a cheltuit nu mai puțin de 75.000 de dolari pentru a deveni sosia vedete. Și nu are de gând să se oprească aici.

Kyleigh Potts a devenit fana vedetei din reality show-ul „Keeping Up With The Kardashians” încă de la lansarea acestuia și a privit fascinată evoluția acesteia pe micul ecran.

Potrivit Daily Mail, Kyleigh Potts s-a născut bărbat, dar a suferit o operație de schimbare de sex, descriindu-se ca o persoană „rătăcită” și „urâtă”. După această schimbare majoră din viața sa, Kyleigh a devenit make-up artist. Sursă ei de inspirație a fost Kylie Jenner. „Mi-am petrecut ultimii patru ani transformându-mă în femeia frumoasă pe care întotdeauna am știu că sunt”, a spus Potts. „Kylie Jenner a fost întotdeauna sursa mea de inspirație, m-am transformat frumos”, a continuat ea.

Potts a mărturisit că după câțiva ani de agresiune, a căpătat în cele din urmă încredere în ea prin modificarea aspectului ei fizic. Pe lista procedurilor chirurgicale pe care le-a mai suferit se află un implant de sân, implant de bărbie, o rinoplastie și injecții cu botox în buze care trebuie efectuate la fiecare trei luni.

„Structura mea facială este foarte asemănătoare cu a ei (n.r. Kylie Jenner)”, a mai explicat Kyleigh Potts.

 

ARTICOLE SIMILARE

Focile dotate cu antene au ajutat oamenii de ştiinţă să dezlege un mister în Antarctica

Andreea Damian

Julian Assange a primit un ultimatum privind stilul de viață al pisicii sale în ambasada Ecuador

realitatea

De ce s-a apucat actorul Dan Bordeianu în izolare

Tabu Tabu

Cum a ajuns „Mica sirenă” să promoveze masculinitatea toxică

Andreea Damian

Povestea femeii care a trăit 99 de ani cu toate organele vitale inversate

Andreea Damian

Paris aduce un omagiu prințesei Diana: o piaţă va purta numele ei

Andreea Damian

Scrie un comentariu