Home > Agenda > stiri > Cheryl Cole, amenințată cu moartea

Cheryl Cole, amenințată cu moartea

Cheryl Cole a stârnit un adevărat val de furie în Marea Britanie după ce a eliminat-o din concursul X Factor pe preferata publicului, Gamu Nhengu. Åži cum britanicii sunt iuți la mânie, amenințările cu moartea nu au întârziat să apară.

Unul dintre mesajele anonime primite de Cheryl sună astfel: "Toată lumea are acum un glonte pentru tine, Cheryl. Ai făcut cea mai mare greșeală din viața ta când ai eliminat-o pe preferata publicului!". Iar asta este partea cea mai calmă a mesajului. Acesta continuă într-o manieră cel puțin înfricoșătoare spunând că: "Åži dacă nu voi putea ajunge la tine, Cheryl, voi ucide orice altă fată care are același nume!". Posibilul agresor continuă acuzând-o pe Cheryl de rasism.

Mesaje de amenințare cu moartea a apărut și pe Facebook. Un bărbat a creat o pagină intitulată "Cheryl Cole trebuie să moară", iar în scurt timp 39 de persoane au devenit membre ale respectivului "proiect". Pe pagina respectivă, ura față de Cole este mai mult decât evidentă: "Cheryl ar trebui să moară de o moarte dureroasă pentru că este o nenorocită și mai și cântă o muzică oribilă care îi face pe oameni să se împuște!".

Iată prima audiție a lui Gamu la X Factor, pe vremea când Cheryl o plăcea.


Comenteaza acest articol

Cheryl Cole, amenințată cu moartea

by realitatea   1 min
0