Tabu
Image default
lifestyle

Chivas Regal pe covorul roșu de la Cannes

București, 13 Mai – Chivas Regal, primul whisky de lux din lume, a fost băutura savurată de granzii cinematografiei, fiind brandul de whisky oficial al Festivalului Internațional de Film de la Cannes.

Ajuns la a 62-a ediție, ”Festival de Cannes” a dobândit statutul de cel mai influent și glamourous festival de film internațional. Starurile din Hollywood, Bollywood și din restul lumii vor participa la ediția de anul acesta ce va avea ca președinte al juriului pe celebra actriță franceză Isabelle Huppert, a patra femeie onorată să ocupe această poziție. Sophie Gallois, Global Brand Director Chivas Regal afirmă: ”

Acest parteneriat unic aduce împreună două simboluri globale ce reprezintă pasiune, exclusivitate și farmec. Suntem încântați să contribuim la efervescența Festivalului din Cannes și să întâmpinăm cele mai fermecătoare celebrități pe covorul roșu”. Pentru împătimiții Chivas Regal, hot-spot-ul festivalului va fi Barul Chivas din clubul Chacha. Pe durata festivalului , barul privat va fi localizat pe celebra faleză Croisette și va fi sediul temporar al Chivas Regal pe durata celor 14 zile.

Gama Chivas Regal și varianta de top Chivas Regal 25 Years Old vor fi disponibile în locațiile luxoase din apropierea clubului Chacha și la petrecerile și evenimentele VIP. Chivas Regal a devenit un nume familiar în rândul elitei filmului mondial. Recent, Chivas Regal 25 Years Old a fost prezentat ca și cadou exclusivist nominalizaților Premiilor Academiei de Film 2009. Chivas Regal 25 Years Old reprezintă vârful super exclusivist al gamei Chivas Regal. Lansarea sa la nivel global în 2007, în cadrul unui eveniment presărat de celebrități, a marcat întoarcerea whisky-ului de lux. Lansat inițial în SUA în 1909 ca un whisky vechi de 25 de ani, Chivas Regal este primul whisky scoțian autentic, savurat de elita societății Americane.

ARTICOLE SIMILARE

Clubul gospodinelor

realitatea

Concert Robert Turcescu&Casa Presei

Interviu Asif Kapadia, regizorul filmului “Senna”

realitatea

Ghici cine se plimbă în bikini

realitatea

Sales caritabil 2010

realitatea

ANDREEA MARIN o desfiinteaza iar pe Adriana Nicolae: “L-am intrebat pe Stefan daca e tatal copilului ei!”

realitatea

Scrie un comentariu