Home > Agenda > stiri > Chris Brown a amenințat-o cu moartea pe Rihanna

Chris Brown a amenințat-o cu moartea pe Rihanna

Chris Brown a amenințat-o pe Rihanna cu moartea în timp ce o bătea. Detalii șocante legate de agresiunea din februarie au ieșit la iveală la scurt timp după ce cântărețul a fost condamnat la 180 de ore în folosul comunității.

Brown a mai primit și o amendă de 3000 de lire sterline, este obligat să participe la un program împotriva violenței domestice și nu are voie să se apropie la mai mult de 100 metri de Rihanna.

Rapoartele poliției au scos la iveală faptul că Rihanna a dat un telefon disperat asistentei ei, apel care a fost descris de polițiști ca venind de la "o femeie care țipa și plângea". Se pare că scandalul a început din momentul în care cântăreața a lovit cu pumnii nervoasă bordul mașinii lui Brown după o ceartă. Supărat din cale-afară, Chris a tras pe dreapta și a încercat să o împingă afară din mașină, înainte de seria de pumni. Apoi a pornit mașina și a început să o lovească cu mâna dreapta, în timp ce cu stânga conducea.

Violențele au încetat când Rihanna și-a văzut vânătăile în oglindă, iar iubitul ei i-a explicat: "O să te bat de-ți sună apa în cap când ajungem acasă. Stai să vezi". Cântăreața a încercat disperată în acel moment să-și sune asistenta, gest care l-a enervat și mai tare pe Brown. "Ai făcut cea mai mare prostie. Acum chiar că te omor", ar fi spus agresorul.

Articole asemanatoare
drake
Drake a recunoscut că visa la o familie perfectă alături de Rihanna
rihanna
Cum arată casa de 7 milioane $ a Rihannei, pe care hoții i-au spart-o a doua oară
rihanna
Rihanna a fost numită ambasadoare a statului Barbados
rihanna
Rihanna a trimis pe podium două gravide îmbrăcate sumar

Loading...

Comenteaza acest articol

Chris Brown a amenințat-o cu moartea pe Rihanna

by realitatea   1 min
0