Home > Agenda > Chris Hemsworth se retrage de la Hollywood

Chris Hemsworth se retrage de la Hollywood

Chris Hemsworth

Chris Hemsworth este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de la Hollywood. Numai anul acesta a avut două roluri în blockbustere – Avengers: Endgame și Men In Black: International. După 12 luni de filmare continuă, acesta a anunțat că se retrage de la Hollywood pentru tot restul anului 2019. Starul australian a specificat că vrea să petreacă mai mult timp cu soția sa, Elsa Pataky, în vârstă de 42 de ani, și cu cei trei copii, India Rose, de 7 ani, și gemenii Sasha și Tristan, de 5 ani.

Hemsworth a explicat într-un interviu acordat marți pentru The Daily Telegraph că intenționează să-și petreacă mai mult timp în Byron Bay, orașul de coastă din nordul New South Wales, Australia, unde familia sa locuiește de cinci ani. „În acest an, probabil că nu voi filma nimic. Am filmat Dhaka (Netflix) la începutul anului”, a declarat Chris pentru publicația britanică. „Vreau doar să fiu acasă cu copiii mei. Sunt la o vârstă foarte importantă. Sunt încă mici, dar au început să conștientizeze când plec și le e greu când stăm departe unii de ceilalți”, a adăugat actorul în vârstă de 35 de ani.

Într-un interviu acordat revistei GQ în august 2018, starul din Thor spunea că părăsirea familiei în timpul filmărilor a devenit din ce în ce mai dificilă mai ales pentru fiica sa de șapte ani, India Rose, care plânge și suferă în absența sa.

Chris Hemsworth și Elsa Pataky, la rândul ei actriță (n.r. spaniolă, de origine română) s-au căsătorit în 2010, la mai puțin de un an după ce s-au cunoscut. După ce li s-au născut gemenii, în 2014, aceștia s-au mutat din Los Angeles în New South Wales (Australia).

 

Articole asemanatoare
kirk douglas
Kirk Douglas a murit la 103 ani!
femeile
Femeile nu au vorbit prea mult în filmele anului 2019 – studiu
Femeile vor regiza patru filme majore cu supereroi în 2020, iar Hollywood-ul va fi schimbat complet
Hollywood
Diferenţele salariale de la Hollywood: Bărbaţii câştigă, în medie, cu 1 mil. $ mai mult decât femeile

Comenteaza acest articol

Chris Hemsworth se retrage de la Hollywood

by Andreea Damian   1 min
0