Home > Slider > Chris Martin și Gwyneth Paltrow și-au trimis fiica de 16 ani să lucreze într-un magazin de haine

Chris Martin și Gwyneth Paltrow și-au trimis fiica de 16 ani să lucreze într-un magazin de haine

Christ Martin

Chris Martin și Gwyneth Paltrow i-a permis lui Apple, fiica lor cea mare, în vârstă de 16 ani, să își câștige singură banii de buzunar. Miercuri, solistul trupei Coldplay a fost invitatul lui Ellen DeGeneras, unde a povestit cât de stânjenitor s-a simțit adolescenta când tatăl ei a vizitat-o la locul de muncă.

Potrivit cântărețului, „Apple lucrează într-un magazin de haine. Este primul ei job, are doar 16 ani, și sunt mândru de ea. A început să-și facă un rost în viață”, a declarat Martin. Artistul nu se afla departe de magazinul unde lucrează fiica sa și a decis să se oprească și să o surprindă. Dar fata a avut o reație neașteptată.

„Am vrut doar s-o văd. Nu m-am gândit să cumpăr ceva. (Un coleg) a luat un tricou și l-a dus la casier, erau doi, și unul dintre ei era Apple. Când m-a văzut, m-a alungat, s-a simțit oribil și s-a mutat la altă casă”, a mai povestit Chris Martin. El a recunoscut că o astfel de reacție din partea fiicei sale l-a speriat. Dar mai târziu, interpretul a decis să rectifice situația și a plecat pentru dulciuri.

Evident, Apple nu vrea să atragă atenția, apărând alături de celebrii ei părinți. Înainte i-a cerut mamei sale, Gwyneth Paltrow, să nu posteze fotografii cu ea pe pagina sa de Instagram. Când Gwyneth a postat un selfie cu fiica ei, făcută pe pârtia de schi, Apple s-a supărat și i-a făcut observații. Deși în fotografie, fața lui Apple este aproape complet acoperită de o cască și ochelari.

Articole asemanatoare
Gwyneth Paltrow
Serviciul britanic de sănătate o acuză pe Gwyneth Paltrow că vinde produse periculoase: „E o șarlatană”
Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow și soțul ei trăiesc separat pentru „a păstra misterul”
Gwyneth Paltrow
Internauții râd de afișul documentarului lui Gwyneth Paltrow: parcă iese din organele intime ale femeii
Chris Martin
Chris Martin și Dakota Johnson s-au despărțit

Comenteaza acest articol

Chris Martin și Gwyneth Paltrow și-au trimis fiica de 16 ani să lucreze într-un magazin de haine

by Andreea Damian   1 min
0