Tabu
PEOPLE Slider

Chris Martin și Gwyneth Paltrow și-au trimis fiica de 16 ani să lucreze într-un magazin de haine

Christ Martin

Chris Martin și Gwyneth Paltrow i-a permis lui Apple, fiica lor cea mare, în vârstă de 16 ani, să își câștige singură banii de buzunar. Miercuri, solistul trupei Coldplay a fost invitatul lui Ellen DeGeneras, unde a povestit cât de stânjenitor s-a simțit adolescenta când tatăl ei a vizitat-o la locul de muncă.

Potrivit cântărețului, „Apple lucrează într-un magazin de haine. Este primul ei job, are doar 16 ani, și sunt mândru de ea. A început să-și facă un rost în viață”, a declarat Martin. Artistul nu se afla departe de magazinul unde lucrează fiica sa și a decis să se oprească și să o surprindă. Dar fata a avut o reație neașteptată.

„Am vrut doar s-o văd. Nu m-am gândit să cumpăr ceva. (Un coleg) a luat un tricou și l-a dus la casier, erau doi, și unul dintre ei era Apple. Când m-a văzut, m-a alungat, s-a simțit oribil și s-a mutat la altă casă”, a mai povestit Chris Martin. El a recunoscut că o astfel de reacție din partea fiicei sale l-a speriat. Dar mai târziu, interpretul a decis să rectifice situația și a plecat pentru dulciuri.

Evident, Apple nu vrea să atragă atenția, apărând alături de celebrii ei părinți. Înainte i-a cerut mamei sale, Gwyneth Paltrow, să nu posteze fotografii cu ea pe pagina sa de Instagram. Când Gwyneth a postat un selfie cu fiica ei, făcută pe pârtia de schi, Apple s-a supărat și i-a făcut observații. Deși în fotografie, fața lui Apple este aproape complet acoperită de o cască și ochelari.

ARTICOLE SIMILARE

Franța încă învață ce e rasismul și o demonstrează cu procesul rapperului Nick Conrad

Andreea Damian

Nick Cave a publicat o scrisoare deschisă cu privire la doliul după fiul său

realitatea

Margaret Atwood le spune fanilor serialului The Handmaid’s Tale să se relaxeze puțin

Dora Constantinovici

Ellen Degeneres, în lacrimi din cauza lui Ashton Kutcher

Andreea Damian

Se deschid teatrele din București

Andreea Damian

Cea mai bună școală de balet din Viena „și-a încurajat” elevii să fumeze

Andreea Damian

Scrie un comentariu