Home > Fashion > Christian Louboutin te consiliaza prin webchat in magazinul sau online

Christian Louboutin te consiliaza prin webchat in magazinul sau online

Binecunoscutii pantofi cu talpa rosie, semnati Christian Louboutin, sunt printre cei mai faimosi in intreaga lume, insa, drept consecinta, se numara si printre modelele cel mai des copiate.

Dupa ce in 2009 a adresat problema site-urilor aparute ca ciupercile dupa ploaie, ce pretindeau sa vanda pantofi originali Louboutin, designerul a decis sa isi reinnoiasca site-ul oficial, incluzand cea ce lipsea – un magazin online. Disponibil in Statele Unite din 2010 si in Canada din 2011, serviciul de shopping online si-a deschis usile si pentru continentul european incepand cu data de 11 aprilie.

Noul site Christian Louboutin ofera optiunea de a accesa direct pagina de shopping online sau cea de a explora lumea designerului, prin intermediul clipurilor video, a interviurilor si a fotografiilor.

Parte de site dedicata magazinului online contine colectiile complete Womenswear si Menswear Primavara/Vara 2012, o editie limitata care celebreaza aniversarea de 20 de ani a brandului, precum si o selectie speciala de modele din cadrul liniei clasice feminine.

Vizitatorii au ocazia de a cauta modele dupa marime, culoare sau inaltime a tocului, site-ul incluzand optiunea de a vedea fotografii detaliate ale fiecarui produs. De asemenea, vor fi adaugate curand clipuri scurte, precum si optiunea „360 view”.

Alte initiative digitale pe cale de aparitie sunt optiunile de comanda in avans a pantofilor si gentilor din colectia Toamna/Iarna 2012, inainte de aparitia lor pe site sau in magazine, precum si cea a crearii unui whishlist personalizat, care va putea fi updatat pe loc via iPhone, cu ajutorul unei aplicatii speciale.

Daca atatea genti si pantofi te fac sa fii confuza si nu stii ce sa alegi mai intai, poti primi sfaturi de la unul dintre consilierii specializati ai site-ului, atat prin intermediul webchat-ului live, cat si prin telefon. Iar daca vezi ceva ce iti place, iti poti alerta instant prietenii printr-un singur click pe butoanele de Facebook si Twitter. De asemenea, site-ul include si o sectiune dedicata reparatiilor, unde poti afla care este cel mai apropiat atelier unde specialistii iti vor face pantofii sau gentile sa arate ca noi.

Ce mai astepti? O pereche de pantofi Louboutin este la doar cateva click-uri distanta de a se afla in picioarele tale.

Cititi mai multe pe fashionavecpassion.ro

Articole asemanatoare
Christian Louboutin
De ce pantofii Christian Louboutin au talpă roșie
Ce culori folosim in machiaj in sezonul toamna/iarna
Top 10 citate cu si despre moda
These boots are made for walking

Comenteaza acest articol

Christian Louboutin te consiliaza prin webchat in magazinul sau online

by   1 min
0