Tabu
Image default
lifestyle

Christina Aguilera, părăsită de soț pentru că e lesbiană?

Hollywood-ul vuiește în această perioadă din cauza Christinei Aguilera. Mai multe publicații din Statele Unite susțin că interpreta a fost părăsită de soțul ei pentru că aceasta ar fi lesbiană. Așa cum bine știți, Christina Aguilera și Jordan Bratman au anunțat că s-au despărțit în urmă cu aproximativ două săptămani, iar, între timp, cei doi s-au hotărât să divorțeze.

Inițial, cei doi au anunțat că această decizie a fost luată pentru că ei ajunseseră să se poarte unul cu celălalt ca doi foarte buni prieteni și nu ca soț și soție. De unde putem deduce că relațiile sexuale dintre cei doi erau, practic, nule.

Ultimele zvonuri invocă, însă, un cu totul alt motiv.Christinei îi plac femeile. Mai mult, surse apropiate acesteia spun că ea și soțul ei ar fi avut o relație deschisă tocmai pentru ca Aguileră să poate face oricât sex voia cu femeile, iar Jordan nu a mai suportat asta pentru că era prea gelos. În plus, aceleași surse spun că Aguilera a avut mai mult de o aventură cu fosta iubită a lui Lindsay Lohan, Samantha Ronson.

Christina Aguilera s-a declarat mai mult decât jignită de aceste acuzații, dar, în același timp, o femeie din Los Angeles a declarat că a fost abordată de Aguilera în toaleta unui bar. Pe cine să credem? Pe cine să credem?

ARTICOLE SIMILARE

Carmen Negoita, de la -15 grade la +35 de grade! Vacanta in Panama!

Ozana Barabancea a arătat tot şi ceva în plus!

Ursulica Santra face sport

realitatea

Adele neaga ca ar fi fost filmata in timp ce facea sex

realitatea

Winona Ryder, realibilitare printr-o ședință foto retro

realitatea

Ultima dorință a lui Elizabeth Taylor este demnă de o divă

realitatea

Scrie un comentariu