Home > Slider > Christina Aguilera a renunțat la machiaj de dragul artei. Abia o recunoști!

Christina Aguilera a renunțat la machiaj de dragul artei. Abia o recunoști!

christina aguilera

Christina Aguilera a apărut pe coperta revistei Paper așa cum doar partenerul ei de viață o vede dimineața: fără nicio urmă de make-up. Și nu au putut trece neobservați pistruii extrem de sexy pe care cântăreața de 37 de ani i-a ascuns atâtia ani sub machiajul impecabil cu care se afișa în public.

Look-ul ei tineresc și plin de prospețime i-a impresionat pe admiratori, care nu s-au reținut de la complimente. Mămică a doi copii, Christina Aguilera reușește să-și păstreze vitalitatea și aspectul fizic grație stilului de viață sănătos pe care l-a adoptat după ce a reușit să slăbescă spectaculos după nașterea celui de-al doilea copil.

Artista ar putea fi cu lejeritate confundată cu o femeie de rând, pentru că a renunțat la orice truc de înfrumusețare care o făceau să arate ca o divă. Aguilera a dat jos extensiile de păr și de gene și și-a aranjat părul neglijent. Doar ochii albaștri mai amintesc publicului de senzuala cântăreață.

„Întotdeauna am fost cineva care, evident, iubește să experimenteze, iubește teatrul, iubește să creeze o poveste și să joace un personaj într-un film sau pe scenă”, a spus Christina Aguilera pentru revista Paper.

Christina Aguilera a cucerit publicul din întreaga lume încă de la începutul carierei sale, în 1998, prin talentul și prin frumusețea sa, fiind una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe americane, ce a demonstrat de-a lungul anilor că este una dintre cele mai bune, câștigând numeroase premii și lansând multe albume și single-uri de succes. Printre hiturile sale de succes amintim „Genie in a Bottle”, „Beautiful” și „Fighter”.

Din 2010 are o relație cu asistentul de producţie Matthew Rutler, căruia i-a dăruit o fetiță, Summer Rain, de 3 ani. Cântăreața mai are un băiețel, Max Liron, de 10 ani, din mariajul cu producătorul muzical Jordan Bratman (au fost căsătoriți între 2005-2011).

Articole asemanatoare
Christina Aguilera
Ce fel de bărbat își dorește Christina Aguilera
Cum arata Christina Aguilera nefardata! Fanii au fost surprinsi
Slabire dramatica in showbiz din cauza criticilor!
Christina Aguilera şi-a recăpătat silueta!

Christina Aguilera a renunțat la machiaj de dragul artei. Abia o recunoști!

by Andreea Damian   1 min
2