Home > Slider > Christina Aguilera a renunțat la machiaj de dragul artei. Abia o recunoști!

Christina Aguilera a renunțat la machiaj de dragul artei. Abia o recunoști!

christina aguilera

Christina Aguilera a apărut pe coperta revistei Paper așa cum doar partenerul ei de viață o vede dimineața: fără nicio urmă de make-up. Și nu au putut trece neobservați pistruii extrem de sexy pe care cântăreața de 37 de ani i-a ascuns atâtia ani sub machiajul impecabil cu care se afișa în public.

Look-ul ei tineresc și plin de prospețime i-a impresionat pe admiratori, care nu s-au reținut de la complimente. Mămică a doi copii, Christina Aguilera reușește să-și păstreze vitalitatea și aspectul fizic grație stilului de viață sănătos pe care l-a adoptat după ce a reușit să slăbescă spectaculos după nașterea celui de-al doilea copil.

Artista ar putea fi cu lejeritate confundată cu o femeie de rând, pentru că a renunțat la orice truc de înfrumusețare care o făceau să arate ca o divă. Aguilera a dat jos extensiile de păr și de gene și și-a aranjat părul neglijent. Doar ochii albaștri mai amintesc publicului de senzuala cântăreață.

„Întotdeauna am fost cineva care, evident, iubește să experimenteze, iubește teatrul, iubește să creeze o poveste și să joace un personaj într-un film sau pe scenă”, a spus Christina Aguilera pentru revista Paper.

Christina Aguilera a cucerit publicul din întreaga lume încă de la începutul carierei sale, în 1998, prin talentul și prin frumusețea sa, fiind una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe americane, ce a demonstrat de-a lungul anilor că este una dintre cele mai bune, câștigând numeroase premii și lansând multe albume și single-uri de succes. Printre hiturile sale de succes amintim „Genie in a Bottle”, „Beautiful” și „Fighter”.

Din 2010 are o relație cu asistentul de producţie Matthew Rutler, căruia i-a dăruit o fetiță, Summer Rain, de 3 ani. Cântăreața mai are un băiețel, Max Liron, de 10 ani, din mariajul cu producătorul muzical Jordan Bratman (au fost căsătoriți între 2005-2011).

Articole asemanatoare
Cum arata Christina Aguilera nefardata! Fanii au fost surprinsi
Slabire dramatica in showbiz din cauza criticilor!
Christina Aguilera şi-a recăpătat silueta!
Christina Aguilera a slabit spectaculos!

Loading...

Christina Aguilera a renunțat la machiaj de dragul artei. Abia o recunoști!

by Andreea Damian   1 min
2