Tabu
lifestyle

CHRISTINA HENDRICKS topless! Un hacker i-a pus pe net pozele NUD de pe mobil!

CHRISTINA HENDRICKS, actrita din serialul “Mad Men”, este noua vedeta care a cazut victima hackerilor. Si, ca orice vedeta care se respecta, aceasta avea pe telefonul mobil poze nud!

Voluptoasa actrita din serialul “Mad Men” a fost socata sa constate ca un hacker a trecut de codurile de securitate ale telefonului ei, a descarcat mai multe imagini, inclusiv in lenjerie intima sau fara machiaj.

O presupusa poza topless a Christinei Hendrick (36 de ani) a aparut pe site-ul motherless.com in weekend, dar reprezentantii actritei neaga ca ar apartine actritei.
Totusi, acestia nu neaga ca telefonul actritei ar fi fost pradat. “Pozele lui Christina au fost furate, iar autoritatile au fost anuntate pentru a indrepta aceasta situatie. Imaginea topless este un fake”, au spus reprezentantii vedetei CHRISTINA HENDRICKS.

a

Mafia aux Etats unis : la police americaine confisquant et detruisant des stocks de Whiskey dans une distillerie d'alcool clandestine a l'epoque de la prohibition. Annees 1920 ©Farabola/Leemage

ARTICOLE SIMILARE

Top 7 “accidente” vestimentare celebre

realitatea

MUST SEE: Karlovy vary

realitatea

Eminem, în război cu Audi

realitatea

Jennifer Aniston la cină cu Brad Pitt

realitatea

Răcaru prinde aripi

realitatea

Hurts – Wonderful Life

realitatea

Scrie un comentariu