Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Angelina Jolie de România, imagini de colecţie cu ea, bebelușul ei și mama sa

Unul dintre cele mai îndrăgiţi influenceri este cunoscuta şi sexoasa Christina Ich, cea care a apărut în mai multe videoclipuri ale vedetelor dar şi în filmuleţe pline de umor ale unor vedete care trăiesc din Youtube şi fac bani din vizualizări.

Iată că Angelina Jolie de România, aşa cum i s-a spus, care vine din Moldova, a devenit repede virală şi îndrăgită de mediul online. Frumuseţea tinerei a atras multe contracte, apariţii în emisiuni de televiziune dar şi pentru publicitatea diverselor produse.

fiul christinei ich
fiul Christinei Ich

Mai mult, Cupidon l-a săgetat pe Alex Piţurcă şi cei doi au devenit părinţii micuţului Noah. Superba femeie a publicat duminică pe reţele de socializare fotografii cu micuţul, pe care nu l-a arătat niciodată fanilor ei dar şi imagini cu ea de când era mică sau cu mama ei.

mama christinei ich
mama Christinei Ich

Fanii pot vedea dacă există asemănări între cei trei, dacă au aceleaşi trăsături şi dacă micuţul a moştenit ceva din frumseţea mamei ei sau ceva de la tatăl său.  Cristina a publicat şi câteva imagini cu ea de când era mică, de la şcoală.

Cine este Cristina Ich?

Fermecătoarea Christina Ich are un succes fenomenal în mediul online, cu peste 500 000 de followeri pe Instagram și fotografii ce depășesc adesea 40 000 de likeuri. Postările sale sunt despre via’a mondenă dar şi  sfaturi de viață și dragoste pentru afemei sau fete aflate la începutul unei relaţii. Numele său real este Cristina Micu, are 32 de ani şi e originară din Republica Moldova.

chisrina ich la 4 ani
Chistina Ich la 4 ani

Acum un an i-a impresionat pe italienii cu frumusețea sa după ce a participat la emisiunea-concurs  ‘Ballando con le stelle (n.r. Dansez pentru tine) alături de un cunoscut dansator italian. Deşi este curtată de o mulţime de bărbaţi cu bani sau nu, Christina a făcut un copil cu nepotul lui Piţurcă, Alex, şi se mai ştie că în 2017 a mai avut o relaţie cu sportivul Luca Dabah.

christina ich în clasa a 3 a
Christina Ich în clasa a 3 a

Momentan vedeta este fericită că a devenit mamă şi este posibil să urmeze şi o nuntă mai ales că bărbatul a povestit că este cel mai fericit om şi o iubeşte pe Christina, fiind jumătatea lui, mai ales că l-a făcut tată. Cei doi speră ca povestea lor să rămână aşa şi să nu se despartă niciodată.

ARTICOLE SIMILARE

Inna și Deliric formează cel mai nou cuplu

Tabu Tabu

Un stat american oferă 10.000 $ să lucrezi de la distanță. Iată condițiile!

Andreea Damian

Șocant! 21 dintre primele 30 cele mai poluate orașe ale lumii se află în aceeași țară

Andreea Damian

Legendarul Kirk Douglas, alături de strănepoata de doar 8 luni. Fotografie de colecție

Andreea Damian

„Sadfishing” – un nou trend pe rețelele de socializare care îi vulnerabilizează pe tineri

realitatea

Ce accident a avut Mihai Nae, dresorul de căini al vedetelor în timpul unei ședințe de dresaj

Tabu Tabu

Scrie un comentariu