Tabu
PEOPLE Slider

Christina Ich și-a sărbătorit fiul! Ce a primit

christina ich

Sărbătoare mare pentru cuplul format din Christina Ich și Alexandru Pițurcă care și-au sărbătorit fiul. Micuțul a împlinit un an de când s-a născut și părinții lui sunt foarte bucuroși. Cei doi se bucură de succes pe toate planurile; iar familia lor este una despre care multă lume spune că este perfectă.
De când fiul lor a venit pe lume, îndrăgostiții au devenit mult mai responsabili și mai atenți.

cristina-ich-si-fiulPentru Christina Ich și Alexandru Pițurcă ziua de 25 octombrie este una importantă. Mama lui a avut grijă ca toții urmăritorii ei de pe Instagram să afle ce li se întâmplă. Băiețelul se bucură din plin de toată atenția părinților săi. „25 octombrie 2019. La mulți ani, Noah! Te iubesc din tot sufletul meu”, au scris Cristina Ich și Alex Pițurcă la Instastory.

cadou plus noahÎn plus, tot pe instastory femeia a arătată ce cadouri a primit micuțul pînă acum și au fost destule. Iar cele mai multe au purtat numele lui, Noah, fie că erau haine, jucării sau accesorii. Micuțul a primit panataloni, șapcă, haine, animăluțe de plus, jocuri și tot felul de accsorii care ii poartă numele. Vedeta era foarte fericită ca a primit aceste cadouri pe care le-a arătat și prietenilor ei virtuali.

ARTICOLE SIMILARE

Cântărețul Gabriel Dumitru si-a găsit geamănul în Turcia

Tabu Tabu

Când ducesa Meghan o întâlnește pe regina muzicii pop

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 31 iulie!

realitatea

Elizabeth Hurley își pune fiul de 15 ani s-o fotografieze în bikini

Andreea Damian

Rihanna angajează modele care-i seamănă ca să testeze stiluri de sprâncene pentru ea

Andreea Damian

Manuscrisele celebre de la Marea Moartă care se aflau la Muzeul Bibliei sunt false

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu