Home > Lifestyle > Chrono Sredder by Susanna Hertrich

Chrono Sredder by Susanna Hertrich

Designerul german Susanna Hertrich a creat un calendar pe cat de frumos, pe atat de trist. Principiul este simplu: Chrono Shredder, calendarul despre care vorbim, sfasie fiecare hartie pe care este scrisa data zilei care tocmai a trecut, astfel incat poti sa vezi cu ochiul liber cum zilele care tocmai au trecut zac, sfasiate, pe podea. Chrono-Shredder ne aminteste constant cat de efemera e clipa, deci nu stiu cat de bine s-ar simti posesorul unui astfel de calendar, constientinzand  in fiecare moment trecerea timpului. 

 

Susanna Hertrich s-a nascut la Paris dar traieste si lucreaza in Berlin, dupa ce a absolvit Royal College of Art din Londra. Lucrarile ei, instalatii, fotografii, piese interactive, video, pun intrebari despre probleme psihologice, sperante si vise in relatia lor cu scenarii stiintifice si cu tehnologiile noi.

 

Susanna si-a expus lucrarile la Transmediale Berlin, Abandon Normal Devices Festival FACT Liverpool , Art and Design foundation KOP si Piksel Festival in Norvegia. Dintre piesele create de Susanna, Chrono Shredder a fost nominalizat la International Design Award la DMY Berlin festival 2010.  

 


Comenteaza acest articol

Chrono Sredder by Susanna Hertrich

by realitatea   1 min
0