Tabu
Image default
LIFE & LOVE What's hot

Cinci metode prin care bărbaţii o dau în bară la prima întâlnire!

Nu este un lucru ascuns faptul că femeile sunt foarte pretenţioase când vine vorba de ales partener de viaţa. Cu toate acestea, bărbaţii neglijează acest aspect, gafând la mai multe capitole când vine vorba de o primă întâlnire.

1.Stil vestimentar. Ei bine, femeile au în general o afinitate către haine, aşadar să nu crezi că nu vei trece prin lupa ei critică. În general, bărbaţii uită să se îmbrace conform locului în care merg, alegând întotdeauna haine comode, indiferent dacă se potrivesc pentru momentul zilei sau pentru locaţia în care se află.

2.Îşi uită portofelul. În cele mai multe cazuri, asta înseamnă o primă dar şi o ultimă întâlnire. Femeia nu apreciază să fie învitată la o masă pentru care ea trebuie să plătească. În plus, este destul de penibilă o astfel de situaţie.

3. întârzierea. Printre calităţile necesare unui partener de viaţă se găseşte şi punctualitatea. Dacă femeilor le este permis să întârzie, ei bine acest lucru nu este valabil şi-n cazul bărbaţilor. Nu este nimic mai urât decât să laşi o femeie să aştepte.

4.Să vorbeşti întruna. E de la sine înţeles că vrei s-o impresionezi, însă nu e cazul să acaparezi discuţia. Nu te lauda. Las-o pe ea să te descopere. În plus, este destul de interesant să o asculţi pe cea pe care o placi, poate îţi dă indicii valoroase.

5.Nu îi acorzi atenţie. Dacă ai venit la întâlnire să vorbeşti la telefon sau să saluţi toată lumea din bar/cafenea, mai bine nu o numeşti întâlnire. Sau cel puţin nu una cu o femeie pe care o placi. Ar fi bine să ai ochi şi urechi doar pentru ea. În fond, eşti acolo să o cucereşti, nu?

ARTICOLE SIMILARE

Un studiu despre marimea penisului arata ce isi doresc, de fapt, femeile!

SALVATORUL din Apuseni – condamnat la inchisoare!

Celebritati nascute pe 25 martie!

Alicia Vikander, victima abuzului sexual după ce s-a transformat într-un pachet de mușchi

Andreea Damian

“Te-ai imbracat de zici ca esti o BABA” – Outfitul cu care Adela Popescu a dat-o in bara!

HAGI si GICA POPESCU s-au certat rau de tot! Afla de ce!

1 comentariu

Ursuleţul verde 6 August 2013 at 11:38

Află cum să NU te porţi la prima întâlnire

Răspunde

Scrie un comentariu