Tabu
Image default
LIFE & LOVEWhat's hot

Cinci modalităţi de a încheia o întâlnire dezastruoasă!

Trebuie să săruţi mulţi broscoi până îţi găseşti prinţul. Dacă deja ai făcut-o de prea multe ori şi prinţul refuză să apară, atunci, probabil, poţi să recunoşti o întâlnire proastă din primele minute.  Dacă eşti convinsă că nu se merită să petreci o oră cu cel din faţa ta, atunci citeşte aceste cinci sfaturi în legătură cu modalităţi de a te eschiva de la o întâlnire dezastruoasă:

1.Spune-i adevărul. Deşi de multe ori adevărul doare, este cel care rezolvă cel mai repede lucrurile. Dacă nu te simţi în largul tău la această întâlnire, ar fi bine să-i spui asta. Daca sentimentul nu este reciproc va fi puţin dezamăgit, dar cel puţin nu îi vei da iluzii deşarte. Iar dacă sentimentul este reciproc, totul se rezolvă cât ai clipi.

2.Improvizează o urgenţă. Deşi nu este tocmai matur, poate fi o scuză ideală de scăpa de o întâlnire plictisitoare. Sigur acasă ai o prietenă dispusă să-ţi fie complice. E de ajuns să spună că e deprimată şi că are nevoie de prietena ei cea mai bună, încât să primeşti de la bărbatul din faţa ta biletul de voie către ajutorarea prietenei tale.

3.Fă-l să vrea să plece. Asta nu e deloc greu. Femeie ghicesc foarte uşor ce vor bărbaţii, dar şi ce nu vor. E de ajuns să faci două, trei gesturi care ştii sigur că l-ar deranja şi asta ar cam fi suficient să-l pună pe fugă.

4.Inventează o bruscă indigestie. Sigur, el amabil se va oferi să te ducă la cel mai apropiat centru medical, însă tu poţi întotdeauna să invoci faptul că singurul lucru care te pune din nou pe picioare este un leac de-al bunicii tale, pentru care nu ai nevoie de ajutorul lui.

5.Invocă sentimentele pentru fostul iubit. Deşi el te va privi ca o fată indecisă şi imatură, nimic nu ţine mai departe pe un bărbat de o femeie decât  amintirea încă vie a fostului iubit.

ARTICOLE SIMILARE

Cat de important este sexul intr-o relatie?

realitatea

Leonardo DiCaprio nu mai poate face sex!

Cube by Electrolux reinventeaza cina la restaurant

realitatea

Andreea Mantea in ipostaze fierbinti! FOTO

realitatea

Cine era Oksana Shachko, cofondatoarea Femen care s-a sinucis la doar 31 de ani

Andreea Damian

Şi totuşi, cam cât de instabilă, şefa?

Scrie un comentariu