Tabu
Image default
HEALTHSlider

Cinci tendințe de sănătate pentru 2021

Pandemia de coronavirus nu a făcut decât să sporească interesul consumatorilor pentru sănătate. Aceștia vor fi hiperconcentrați pe optimizarea sănătății personale atât fizice, cât și emoționale în 2021. Iată cele cinci tendințe cheie așteptate să ne influențeze în anul următor.

Igiena

Cine ar fi ghicit că dezinfectantul pentru mâini ar fi cel mai căutat produs din 2021? Mărci de lux și-au lansat propriile branduri, iar producători importanți de cosmetice au început să facă dezinfectante. Dezinfectantul de mâini este adesea mai comod atunci când vă aflați în afara casei, dar poate fi scump sau dificil de găsit în contexte de urgență. De asemenea, produsul sanitar bazat pe alcool ucide coronavirusul, dar nu ucide tot felul de bacterii și viruși. De exemplu, este relativ ineficient împotriva norovirusului și rotavirusului.

Aplicații Wellness

Aplicațiile de wellness, care oferă consumatorilor experiențe virtuale în orice, de la consiliere nutrițională la meditație până la urmărirea somnului, au devenit tot mai populare în timpul pandemiei. În octombrie, vizitele la WeightWatchers – sau WW, așa cum se numește acum portalul online – au crescut cu 70%, potrivit datelor de la Jeffries. Se spune că aplicația companiei a înregistrat o creștere semnificativă a numărului de înscrieri în timpul pandemiei.

Cea mai recentă aplicație de wellness este Wellory, care adună consumatorii cu nutriționiștii pentru a oferi consultanță la cerere, personalizată și coaching. A fost fondată de Emily Hochman, în vârstă de 28 de ani, un antrenor de sănătate certificat. Compania a strâns recent 1,2 milioane de dolari, fiind condusă de o serie de firme de capital de risc, precum și de directori de la Google, Amazon, Bridgewater Associates și Glossier.

Accesibilitate

Ați putea dori, de asemenea, să reveniți în siguranță în sălile de fitness în 2021. Însă nimic nu e sigur. Mulți consumatori lucrează de acasă din cauza COVID-19, prin urmare platformele de fitness la cerere au crescut în popularitate, iar cele mai multe sunt semnificativ mai accesibile decât cursurile fizice. Nici vremea de afară nu pare te încurajeze să pleci la sală, dar trebuie s-o faci. Sănătate înainte de toate. O aplicaţie sigur te va ajuta şi te va motiva.

Să îţi poţi urmări progresul de-a lungul întâlnirilor tale cu sportul. Şi găseşti câteva exerciţii model care să te inspire pentru următoarea vizită la sală. Sau chiar să îţi poţi controla starea de sănătate în timpul efortului fizic. Toate acestea te vor ajuta să îţi îmbunătăţeşti progresul, să te dedici acestei activităţi şi să transformi sportul într-un moment extrem de plăcut al zilei.

Detoxifiere digitală

Veți observa că centrele de wellness au încercat să facă din conceptul „detoxifiere digitală” – petrecerea timpului departe de tehnologie și de rețelele sociale – un curs în sine. Milenarii și Gen Z, din cauza anxietății induse de COVID-19, ar putea fi în sfârșit pregătiți să facă acest lucru. Din ce în ce mai mulți tineri vorbesc despre dorința de a trece printr-o detoxifiere digitală și să abordeze socializarea într-un mod mai sănătos. COVID-19 i-a făcut pe oameni să se bazeze pe social media, dar le-a exacerbat și accelerat anxietatea.

Wellness acasă

Întrucât consumatorii călătoresc mai puțin și sunt obsedați de curățenie și igienă, ei devin din ce în ce mai interesați de purificarea locuinței. Această idee de wellness și atmosferă de spa acasă a devenit tot mai populară în ultime vreme. Purificatoare de aer și de apă și parfumuri care se pot sincroniza cu starea de spirit sau pot promova un sentiment de bunăstare cu parfum, ca elemente către care consumatorii vor gravita pe măsură ce pandemia dispare.

ARTICOLE SIMILARE

De ce oamenii simt mai multă durere când vremea este rece și umedă

Andreea Damian

Helen Mirren, confundată cu iubita lui Keanu Reeves. Reacția ei e adorabilă

Andreea Damian

Haine reciclate, doar patru ținute noi. Cum a economisit Kate Middleton 45.000 de lire sterline în 2021

Andreea Damian

Celine Dion a debutat pe locul 1 în topul Billboard 200, pentru prima oară după 17 ani

Andreea Damian

Liam Neeson și povestea cutremurătoarea a morții soției sale

Andreea Damian

Reteta de toamna – Prune murate

realitatea

Scrie un comentariu