Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Cincisprezece coafuri de adoptat când este foarte cald

Când se instalează căldura, este mai bine să optați pentru o coafură care curăță gâtul și nu încălzește umerii.

Iubim vara pentru că putem să ne lăsăm părul liber și să-l aranjăm în fel și chip. Dar atunci când mercurul din termometre sare de 30 de grade, părul lung devine o povară. Atunci le invidiem pe femeile care au optat pentru o tunsoare băiețească și au gâtul liber.

Dar unele dintre noi nu ne dorim o scimbare de look atât de radicală. Pentru cele care nu vor să renunțe la lungimea părului, există numeroase moduri de aranjare a părului, care vă vor elibera umerii.

Pe caniculă, puteți paria pe variații pe cât de simple, pe atât de practice.

Un coc simplu, dar eficient

Poți începe cu cocul. Clasic! Răsucit sau ridicat sus în creștet, cocul și-a găsit mereu loc pe capetele femeilor. Nu realizați ceva prea voluminos pentru a menține gâtul liber.

Versiunea prinsă cu un clește de păr renaște, de asemenea, vara aceasta, într-un stil mai relaxat. Puteți opta chiar și pentru coada simplă ridicată și răsucită, coafura va fi în continuare de efect.

Împletiturile și coada de cal își au și ele locul în această vară. Coada de cal este făcută mai riguroasă pentru a disciplina părul pe măsură ce împletitura câștigă înălțime începând cu vârful capului.

O atingere din anii ’90

Este greu de negat influența anilor 1990 asupra tendințelor coafurii. Mini cocurile, deja adoptate de Jennifer Lopez sau Chiara Ferragni, curăță umerii aducând în special o notă de originalitate. Ce este interesant e faptul că se pretează și pe părul lung, dar și pe părul scurt.

ARTICOLE SIMILARE

Exfolierea pielii cu diamante

Coperta Vogue stârnește controverse. Cum a apărut Kamala Harris

Andreea Damian

Oja sidefată la modă în 2012, dicteaza Chanel

realitatea

SEBASTIAN Professional – Un nou brand de hairfashion în România

Raport OCDE: Diaspora românească este a cincea cea mai numeroasă din lume

Andreea Damian

Zaharul ascuns din alimente. Surse surprinzatoare de zahar (partea I)

realitatea

Scrie un comentariu