Tabu
BEAUTY PEOPLE Slider

Cindy Crawford, despre pictorialele nud: „Sunt o altă formă de frumuseţe”

Cindy Crawford

Cindy Crawford a explicat de ce continuă să se pozeze goală deși are 53 de ani. Supermodelul consideră că este important pentru ea să-și arate nurii și la această vârstă, deoarece „vreau să arăt femeilor că încă mai există frumusețe și la 50 de ani”.

Deși la vârsta ei modelele sunt ieșite de mult la „pensie”, nimic nu pare s-o împiedice pe Crawford să renunțe la haine pentru un pictorial într-o revistă. Vedeta încă acceptă fără nicio reținere să participe la ședințe foto în pielea goală pentru a demonstra că frumusețea nu cunoaște vârstă.

Dar opinia sa nu este împărtășită de toată lumea, după ce, recent, Cindy a distribuit pe Instagram un filmuleț cu pregătirile din timpul unui astfel de pictorial. „De ce mai faci asta la vârsta ta?”, e doar una dintre numeroasele întrebări pe care internauții i le adresează. „Există o vârstă când nu mai este frumos să pozezi nud? (Pictorialele nud) sunt doar o altă formă de frumusețe.”, a explicat ea, în timpul unui interviu. „Asta este doar o parte din motivul pentru care încă o mai fac”, a continuat Cindy Crawford, recunoscând că îi „este puțin mai greu” acum să renunțe la haine în fața obiectivului.

Modelul şi-a început cariera în anii ’80, când avea doar 16 ani. Cindy Crawford, celebră pentru aluniţa de deasupra buzei superioare, a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de topmodel. Ea a ocupat poziţia a treia în clasamentul „40 Hottest Hotties of the 90s” alcătuit de postul VH1. Succesul repurtat în cariera de model a transformat-o într-o celebritate şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare.

ARTICOLE SIMILARE

Încă un MIT desființat. Suplimentele cu vitamina D și omega-3 NU previn cancerul și bolile cardiace

Andreea Damian

A fost ales actorul care îl va juca pe Elvis Presley într-un film biografic

Andreea Damian

De ce femeile au un risc mai mare de a se infecta cu coronavirus

Andreea Damian

Schimbare majoră pentru actorul Vlad Drăgulin. A făcut dezvăluirea pe Instagram!

Tabu Tabu

Secretele de frumusețe ale prezentatoarei Corina Caragea

Tabu Tabu

Margareta Pâslaru foarte activă la 77 de ani

Tabu Tabu

2 comentarii

Cindy Crawford, pictorial nud | REALITATEA.NET - Ziare pe Net 17 June 2019 at 9:38

[…] Cindy Crawford, pictorial nud, pe TABU.RO […]

Răspunde
Cindy Crawford, pictorial nud - Stiri eZZ 17 June 2019 at 14:14

[…] Cindy Crawford, pictorial nud, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu