Tabu
BEAUTYPEOPLESlider

Cindy Crawford, despre pictorialele nud: „Sunt o altă formă de frumuseţe”

Cindy Crawford a explicat de ce continuă să se pozeze goală deși are 53 de ani. Supermodelul consideră că este important pentru ea să-și arate nurii și la această vârstă, deoarece „vreau să arăt femeilor că încă mai există frumusețe și la 50 de ani”.

Deși la vârsta ei modelele sunt ieșite de mult la „pensie”, nimic nu pare s-o împiedice pe Crawford să renunțe la haine pentru un pictorial într-o revistă. Vedeta încă acceptă fără nicio reținere să participe la ședințe foto în pielea goală pentru a demonstra că frumusețea nu cunoaște vârstă.

Dar opinia sa nu este împărtășită de toată lumea, după ce, recent, Cindy a distribuit pe Instagram un filmuleț cu pregătirile din timpul unui astfel de pictorial. „De ce mai faci asta la vârsta ta?”, e doar una dintre numeroasele întrebări pe care internauții i le adresează. „Există o vârstă când nu mai este frumos să pozezi nud? (Pictorialele nud) sunt doar o altă formă de frumusețe.”, a explicat ea, în timpul unui interviu. „Asta este doar o parte din motivul pentru care încă o mai fac”, a continuat Cindy Crawford, recunoscând că îi „este puțin mai greu” acum să renunțe la haine în fața obiectivului.

Modelul şi-a început cariera în anii ’80, când avea doar 16 ani. Cindy Crawford, celebră pentru aluniţa de deasupra buzei superioare, a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de topmodel. Ea a ocupat poziţia a treia în clasamentul „40 Hottest Hotties of the 90s” alcătuit de postul VH1. Succesul repurtat în cariera de model a transformat-o într-o celebritate şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare.

ARTICOLE SIMILARE

Ce protecție solară să folosești dacă ești însărcinată

Andreea Damian

Cele mai comune probleme ale frigiderelor si care sunt defectiunile care le cauzeaza

realitatea

Anca Dumitra și soțul milionar, nuntă ca-n povești – FOTO

Andreea Damian

Invata sa te machiezi ca Marilyn Monroe

realitatea

Enrique Iglesias a vorbit pentru prima oară în public despre gemenii săi

Andreea Damian

Alex Velea, război total cu Măruță: „Nu am ce să mai vorbesc cu el”

Andreea Damian

2 comentarii

Scrie un comentariu