Tabu
lifestyle

CINE a fugit din tara de frica inchisorii!

Patronul Stelei a plecat ieri din tara cu destinatia Antalya, acolo unde va urmari ultimul meci amical al Stelei inainte de dubla cu Ajax din Europa League.
Luni insa, Becali merge la Dubai la Radoi si Olaroiu, iar apoi Iordanaia chiar in ziua in care isi va afla sentinta din dosarul sechestrarii hotilor de masini.
“Nu ma mai intorc in tara daca mi se comite o nedreptate!”, a anuntat Becali.
Potrivit unor surse judiciare, Becali ar putea fi condamnat, chiar daca prima data a fost achitat. Procurorii au cerut acum 11 ani de inchisoare.
Becali a evitat presa la aeroport si poate ajunge direct in Iordania, fara escala din Antalya. Acolo ar fi asteptat de Fathi Taher, fostul actionar de la Rapid. Romania nu are semnat un tratat de extradare cu Iordania ci doar doua comerciale si unul militar.
Luni e ziua in care patronul Stelei ar putea fii condamnat. Alaturi de rudele sale inculpate in Dosarul Transferurilor, Becali afla verdicul in cazul sechestrarii hotilor care i-au furat masina.
Patronul Stelei a pleca insa in Antalya sa vada ultimul amical al Stelei, apoi va merge la Dubai sa ii vada pe Olaroiu si Radoi iar apoi in Iordania, sa se roage pana la meciul cu Ajax de la Amsterdam de joi.
“Daca mi se intampla o nedreptate, nu ca nu mai calc prin Romania, dar nici aerul de aici nu-l mai respir! Si in aer daca sunt, ocolesc spatiul Romaniei. Cum adica, dupa ce m-au luat de la 6 dimineata cu 20 de mascati, sa mai ceara si 11 ani?”, a spus Gigi Becali la un post TV de stiri, citat de Sport.ro.
“Am conturi secrete, dar ii atentionez pe procurori sa nu faca investigatii, sa nu mearga prin Belgia sa caute, pentru ca nu vor gasi in viata lor banii”, a mai spus Becali.

ARTICOLE SIMILARE

ZESTRE la divort: ce primit ginerele lui Giovanni Becali! FOTO

Întâlnirile culturale Club A 42 de ani– ediția a 11-a

realitatea

Irina Shayk a pozat complet goala, pentru o cauza nobila

Ghici cine…

realitatea

Daca ar fi posibila calatoria in timp…FOTO incredibile: ANGELINA & ELVIS

realitatea

Politica Swingerilor

Scrie un comentariu