Home > Lifestyle > CIne a inlocuit-o pe Dana Razboiu in viata lui Ovidiu Branzan!

CIne a inlocuit-o pe Dana Razboiu in viata lui Ovidiu Branzan!

Divortat de Dana Razboiu, fostul ministru al Sanatatii Ovidiu Branzan a inlocuit-o pe prezentatoare tv cu o asistenta medicala.

Politicianul Ovidiu Branzan, fost ministru al Sanatatii, si sotia sa, Dana Razboiu, au divortat in 2005, dupa ce prezentatoarea TV a sustinut ca acesta o batea.  Ulterior, Dana, care are un baiat cu Branzan, s-a maritat cu Bogdan Enoiu, un om de afaceri, in timp ce fostul ei sot, vicepresedinte al PSD Timisoara, s-a implicat intr-o relatie sentimentala cu Irinel F., asistenta medicala la Centrul de Cardiologie din oras.

branzan 2

Conform wowbiz.ro, Irinel are 43 de ani si, la inceputul anilor ’90, a fost unul dintre cele mai cunoscute manechine din Timisoara. Ea detine si o agentie de fotomodele, o firma de relatii publice, dar afacerile nu o fac sa renunte la slujba de asistenta medicala. Relatia dintre Branzan si Irinel a tinut aproape jumatate de an, fostul manechin parasindu-l dupa ce a cunoscut un american bogat, pe care l-a vizitat recent la San Francisco.

Articole asemanatoare
daniela-crudu
Top 5 vedete care au „mâncat bătaie” de la partenerii lor
Dana Razboiu, marturisiri cutremuratoare, despre operatia fiului sau! “Era galben, umflat! Am zis ca nu este copilul meu!”
Dana Razboiu: “Copilul meu era sa moara in somn!”

Comenteaza acest articol

CIne a inlocuit-o pe Dana Razboiu in viata lui Ovidiu Branzan!

by   1 min
0