Tabu
PEOPLESlider

Cine e Babasha, manelistul huiduit la concertul Coldplay de miercuri seară. Imagini virale

Moment controversat la concertul Coldplay de miercuri seara. Un cântăreț de manele a fost invitat să cânte alături de solistul trupei, iar publicul l-a huiduit. Este vorba despre cântărețul Babasha, care este acum numărul 1 în trending pe YouTube România. 

Înainte de a-l invita pe scenă, solistul trupei Coldplay a spus că l-a ales după ce l-ar fi auzit cântând zilele acestea pe stradă. 

„Vreau să spun ceva. Când am aterizat ieri, bine, acum două zile, am hoinărit pe străzi și l-am auzit pe acest om cântând, atât de frumos, pe stradă. Apoi m-am uitat pe topurile de muzică din România și am fost impresionat, pentru că sunt atât de mulți artiști minunați. Poate nu înțelegeți ce fel de oameni aveți în România, este incredibil”, a spus Chris Martin. 

Trupa britanică a publicat miercuri pe contul său de Instagram un videoclip cu unul dintre artiştii stradali de pe Lipscani, care cânta „Caruso” de Lucio Dalla.  Momentul din mijlocul concertului s-a viralizat rapid și a stârnit foarte multe comentarii din partea spectatorilor nemulțumiți. 

-Maneaua putea să lipsească. Avem ceva mai mult care ne reprezintă ca români și România. Îmi pare rău că a fost huiduit. Nu a fot el huiduit, ci tactica. 
-Nu pot să spun că momentul a fost apreciat de lume, dar am încercat să trecem peste. Nu cred că ne reprezintă pe toți, nu era momentul. 
-Cine vrea să asculte un anumit gen, să meargă la acel concert. Înțeleg atitudinea Coldplay de integrare, dar nu e pe gustul meu. Publicul nu poate fi judecat pentru că a acționat onest. Nu au venit pentru altceva, ci pentru Coldplay.

Invitat la concert, Vlad Babasha a cântat alături de unii dintre cei mai râvniți artiști ai lumii. Artistul român a apărut pe scenă invitat chiar de Chris Martin, solistul trupei Coldplay, care a spus „sper să depășim unele bariere în această seară”. Când a urcat lângă Chris Martin pe scenă a fost afișat mesajul „If you want love, be love. If you want peace, be peace”.

Babasha, pe numele său real Vlad Babașa, este originar din Bacău și la ora actuală este foarte popular pe mai multe platforme de streaming audio. Pe YouTube Babasha are 104.000 de abonați, iar pe Instagram a adunat o comunitate de aproape 60.000 de persoane. În prezent este pe locul unul în trending pe YouTube.

Piesele sale au circulat intens pe platforma Tik Tok. Cu hit-ul „Baklava”, piesă care a ajuns numărul unu în trending pe YouTube, Babasha a adunat în doar două săptămâni de la lansare peste 11 milioane de vizualizări.

Pe contul de Instagram, unde are aproape 60.000 de urmăritori, se prezintă ca artist, compozitor, textier și producător.

Pe profilul oficial de Facebook, are 6,500 de urmăritori și precizează că a început să studieze în 2021 la Universitatea Națională de Muzică din București.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Fenomenul OLDING ⎢ Noua modă e la timpul trecut

Ciocîrlan

Jennifer Lopez s-a umplut de mușchi iar fanii ei au avut reacții puternice

Andreea Damian

Akon și-a construit propriul oraș în Senegal – Akon City

Andreea Damian

Motivul pentru care Mădălina Ghenea nu a venit la premiera filmului „Urma”

Tabu Tabu

Premiile MTV 2021. Ce ținute extravagante au purtat vedetele

Andreea Damian

Un bucătar renumit dă de pământ cu Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu

Andreea Damian

Scrie un comentariu