Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cine e Harley Bird, vocea din spatele purcelușei Peppa. La 16 ani deține o avere impresionantă

Harley Bird este vocea din spatele unuia dintre cele mai populare și îndrăgite personaje de desene animate create de o televiziune. Artista de 16 ani își împrumută vocea purcelușei Peppa pe Nickelodeon de 10 ani și se pricepe de minune. „Peppa Pig” este una dintre cele mai mari francize animate din lume, dar nu mulți o cunosc pe adolescenta din spatele vocii sale. Pentru munca ei, Harley a și fost recompensată cu premiul Academiei Britanice de Film în 2011, devenind cel mai tânăr laureat al acestui premiu.

Harley Bird are doar 16 ani și deja deține o avere frumușică. Potrivit unor surse citate de Daily Star, puștoaica e plătită cu 1.000 de lire sterline pe oră să dea voce purcelușei Peppa. Așadar, până la 21 de ani are timp suficient să strângă o avere din care să trăiască toată viața. „Harley este cel mai de succes voice over de desene animate din Marea Britanie în acest moment. Este atât de caldă. E și dificil de înlocuit și e destul de matură pentru a fi o mare actriță”, a explicat sursa. Până în prezent, cifrele exacte ale averii și salariului lui Harley Bird nu au fost dezvăluite, dar cu siguranță ne putem imagina cât de mult trebuie să fi strâns din cariera de voice over.

Harley Bird  a obținut șansa de a pune voce în animația „Peppa Pig” în 2006, când a semnat cu Agenția Talent Alphabet Kidz. Difuzat în 180 de țări și tradus în peste 40 de limbi diferite, Harley susține că adoră cariera de voice over. „Aș da voce purcelușei Peppa până voi deveni bunică”, a spus adolescenta. După succesul serialului Peppa Pig, Harley a jucat în filmul canadiano-britanic „How I Live Now” (2013), care a avut premiera la Festivalul Internațional de Film de la Toronto în acel an. Tânăra actriță a avut un rol episodic în serialul „Doctor Who” și a apărut și în mini-seria Disney, „So Sammy”. De la începutul anului, Harley Bird locuiește cu părinții la o fermă din orășelul englez Tring. Gill și Craig Bird conduc o companie care deține o cifră de afaceri de 22 de milioane de lire sterline pe an.

Purcelușa Peppa este un serial animat britanic, cu episoade de 5 minute, difuzat pe Nick Jr. si Channel 5, având în prezent cinci sezoane. Este vorba de o purcelușă numită Peppa. A avut premiera în 2004 și este realizat de Astley Baker Davies. În 2016, a revenit cu sezonul al cincilea. În România, acesta a fost transmis pe Minimax. Franciza are o valoare netă estimată de 1,4 miliarde de lire sterline.

ARTICOLE SIMILARE

Persoanele care răspândesc în mod intenționat coronavirusul ar putea fi acuzate de terorism

Andreea Damian

Au anulat nunta! Despărțire-soc în showbiz, după 5 ani de relație

Andreea Damian

Pe unde petrecem de Halloween?

realitatea

Prințul Harry și Meghan Markle au luat cea mai importantă decizie de când s-au căsătorit

Andreea Damian

Sophie Turner, în rolul lui Boy George, în lungmetrajul bazat pe viaţa lui

Andreea Damian

Obezitatea provoacă mai multe cazuri de cancer decât fumatul

Andreea Damian

Scrie un comentariu