Home > Lifestyle > Cine e iubitul Andreei Berecleanu!

Cine e iubitul Andreei Berecleanu!

Andreea Berecleanu se pare că s-ar fi despărţit de soţul ei, Andrei Zaharescu, alături de care a stat 15 ani şi căruia i-a făcut doi copii. Dar, în ciuda veştii triste, frumoasa brunetă de la pupitrul ştirilor Antenei 1 nu pare să sufere, deoarece, conform relatarilor diverse din presa, ar avea un nou iubit.

Potrivit mai multor surse din anturajul Andreei Berecleanu, se pare că aceasta se iubeşte acum cu doctorul Constantin Stan, renumit pentru implanturile cu silicon pe care li le-a pus mai multor vedete de top.
Astfel, prin mâinile dibace ale esteticianului din Bacău au trecut sânii Mihaelei Rădulescu, ai Iuliei Vântur şi ai Andei Adam.

stan 1 stan 2

Chiar dacă Andreea Berecleanu nu a vrut să vorbească despre presupusa despărţire sau despre posibila actuală relaţie cu medicul estetician de top Constantin Stan, cert este că doctorul o apreciază pe prezentatoare. Chiar el afirma în 2012 că Andreea este vedeta cu cel mai frumos chip din showbiz-ul românesc.
“Nu exista un chip perfect ci doar un model care, dupa anumite standarde si masuratori are chirurgiei estetice s-ar apropia de perfectiune. O opinie personala, ca un chip care mi se pare deosebit de frumos la noi dar si ca atitudine mi se pare cel al Andreei Berecleanu”, spunea Constantin în urmă cu un an.

Articole asemanatoare
GENIAL! Biletul de adio al unei fete inselate
Camelia Şucu, dezvaluiri despre iubitul cu 11 ani mai tânăr
Angela Gheorghiu, făcută praf pe Facebook: «De ce nu învăţaţi să îmbătrâniţi frumos?»
Andreea Balan are un nou iubit!

1 Response

Comenteaza acest articol

Cine e iubitul Andreei Berecleanu!

by   1 min
1