Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cine e Jill Biden, noua Primă Doamnă a SUA

Joe Biden este noul președinte al Statelor Unite ale Americii, iar Jill este noua primă doamnă de la Casă Albă. Acum că soțul ei a câștigat alegerile ar trebui toată lumea să afle cine este femeia care va sta alături de noul președinte al SUA. Iată ce trebuie să aflați despre ea.

Jill Tracy Jacobs s-a născut pe 3 iunie 1951 în Hammonton, New Jersey. Femeia are 69 de ani și este profesoară de engleză de mai bine de 30 de ani. În perioada 2009-2017, ea a fost cea de-a doua doamnă a Americii, întrucât soţul ei a ocupat funcţia de vicepreşedinte.

Joe Biden este noul președinte al Statelor Unite ale Americii, iar Jill este noua primă doamnă de la Casă Albă. Acum că soțul ei a câștigat alegerile ar trebui toată lumea să afle cine este femeia care va sta alături de noul președinte al SUA. Iată ce trebuie să aflați despre ea Jill Tracy Jacobs s-a născut pe 3 iunie 1951 în Hammonton, New Jersey. Femeia are 69 de ani și este profesoară de engleză de mai bine de 30 de ani. În perioada 2009-2017, ea a fost cea de-a doua doamnă a Americii, întrucât soţul ei a ocupat funcţia de vicepreşedinte. Jill și Joe Biden s-au cunoscut la o întâlnire pe nevăzute în 1975. Jill divorțase de fostul soț, Bill Stevenson, un jucător de fotbal american iar viitorul președinte trecuse printr-un accident unde își pierduse prima soție și fiica lor. Însă cei doi fii ai lor au supraviețuit. Cei doi s-au căsătorit în 1977 și a devenit mama și pentru Beau şi Hunter. Din păcate, în 2005 l-au pierdut pe Beau, unul dintre fii. Cei doi au și o fiică, Ashley, născută în 1981. Are o diplomă de licență și un doctorat de la Universitatea din Delaware, precum și masterate din West Universitatea Chester și Universitatea Villanova. A predat engleză și cititul în licee timp de 13 ani și a predat și adolescenți cu dizabilități emoționale la un spital de psihiatrie. Din 1993 până în 2008, Biden a fost instructor de engleză și scris la Delaware Technical & Community College. Din 2009, este profesor de engleză la Northern Virginia Community College și se crede că este prima doamnă care ocupă un loc de muncă plătit în timp ce soțul ei era vicepreședinte. Ea este fondatoarea organizației non-profit Biden Breast Health Inițiative, cofondatoare a programului Book Buddies, cofondator al Fundației Biden, este activă în Delaware Boots on the Ground și este cofondator al Unirii forțelor cu Michelle Obama.

Jill și Joe Biden s-au cunoscut la o întâlnire pe nevăzute în 1975. Jill divorțase de fostul soț, Bill Stevenson, un jucător de fotbal american iar viitorul președinte trecuse printr-un accident unde își pierduse prima soție și fiica lor. Însă cei doi fii ai lor au supraviețuit. Cei doi s-au căsătorit în 1977 și a devenit mama și pentru Beau şi Hunter. Din păcate, în 2005 l-au pierdut pe Beau, unul dintre fii. Cei doi au și o fiică, Ashley, născută în 1981.

Joe si Jilly_Biden
Joe si Jilly Biden

Are o diplomă de licență și un doctorat de la Universitatea din Delaware, precum și masterate din West Universitatea Chester și Universitatea Villanova. A predat engleză și cititul în licee timp de 13 ani și a predat și adolescenți cu dizabilități emoționale la un spital de psihiatrie. Din 1993 până în 2008, Biden a fost instructor de engleză și scris la Delaware Technical & Community College.

Jill Biden a cochetat și cu modellingul. De fapt, aşa a şi remarcat-o Joe Biden, potrivit spuselor lui: a văzut-o într-o reclamă pe un autobuz. „Cred că am avut vreo cinci colaborări în modelling, genul de joburi pentru care eşti plătit doar cu 20 de dolari. Deci nu pot spune, de fapt, că am fost model”, a declarat pentru Vogue în 2008 Jill Biden, încercând să treacă modellingul la categoria experienţelor sale neînsemnate.

Jill_and_Joe_Biden

Din 2009, este profesor de engleză la Northern Virginia Community College și se crede că este prima doamnă care ocupă un loc de muncă plătit în timp ce soțul ei era vicepreședinte. Ea este fondatoarea organizației non-profit Biden Breast Health Inițiative, cofondatoare a programului Book Buddies, cofondator al Fundației Biden, este activă în Delaware Boots on the Ground și este cofondator al Unirii forțelor cu Michelle Obama.

ARTICOLE SIMILARE

Willmark s-a apucat de grădinărit în izolare

Tabu Tabu

Alex Velea are o nouă surpriză pentru fanii lui! Ce pregătește solistul

Tabu Tabu

În Berlin femeile vor plăti cu 21% mai puțin decât bărbații pentru transportul public

realitatea

Cine ar putea fi rivala Biancăi Drăgușanu după divorț

Tabu Tabu

Nicole Scherzinger: aproximativ jumătate de milion de euro de la TVR pentru recital și salam

Dora Constantinovici

Evită acești cinci factori de risc și trăiești mai mult

Andreea Damian

Scrie un comentariu