Home > Lifestyle > Cine e Laura Lopes, sora secretă a Prințului Harry?

Cine e Laura Lopes, sora secretă a Prințului Harry?

laura lopes

Laura Lopes este sora vitregă a prinţilor William şi Harry. Până să se îndrăgostească de Charles şi să divorţeze pentru el, Camilla Parker Bowles a fost căsătorită cu ofiţerul Andrew Parker Bowles, căruia i-a făcut doi copii: Laura, acum în vârstă de 40 de ani, şi Tom, de 43 de ani. Laura și Tom au scăpat de atenția publică după ce mama lor s-a căsătorit în 2005 cu moștenitorul tronului britanic, Prințul Charles, așa se face că mulți habar nu aveau de existența lor.

Laura Lopes este căsătorită și e mamă a trei copii. Preferă să ducă o viață dincolo de lumina reflectoarelor și preferă să stea departe de toată agitația provocată de familia regală britanică. Cu toate acestea, relația ei cu frații vitregi este una destul de strânsă, scrie The Sun.

Fiica vitregă a Prințului Charles a fost educată la o școală catolică de fete cu internat din Dorset, iar mai târziu a studiat Istoria artei și marketingul la Universitatea Oxford Brookes. Apoi a lucrat ca jurnalist pentru revista Tatler în 2001, împreună cu fratele ei Tom, care era editor culinar. Laura și-a îndreptat atenția către lumea artei. A fost directorul The Gallery Space din Londra la mijlocul anilor 2000, iar în 2005 a devenit co-fondator și director al London’s Eleven Gallery.

Laura Lopes este căsătorită din 2006 cu Harry Lopes, de meserie contabil. Printre invitații de la nuntă s-au numărat William și Kate, semn că e probabil ca Laura să fie la rândul ei invitată la nunta lui Harry cu Meghan Markle. Fiul al unui baron, Harry a studiat la Eton și a fost model de lenjerie intimă pentru brandul Calvin Klein. Cei doi au trei copii, Eliza, de 10 ani, și gemenii Gus și Louis, de 9 ani.

Se zvonește că Laura va participa la nunta prințului Harry cu actrița Meghan Markle, deși invitația nu a fost încă confirmată. De altfel, fiica Laurei, Eliza, a fost domnișoară de onoare la nunta Prințului William și a lui Kate Middleton din 2011.

 

Articole asemanatoare
fiul ducilor de sussex
Fiul ducilor de Sussex a împlinit un an. Cum arată Archie la prima sa aniversare
prințul harry
Prințul Harry și Meghan și-au început oficial viața non-regală. Cele 6 privilegii pe care le-au pierdut
Meghan Markle
Ce au scris Meghan Markle şi prinţul Harry în ultimul mesaj oficial
meghan markle
Surpriză de proporţii. Meghan Markle va da viaţă celui de al doilea copil

Cine e Laura Lopes, sora secretă a Prințului Harry?

by Andreea Damian   1 min
1