Home > Lifestyle > Cine e MAI BUN LA PAT, barbatul gras sau barbatul slab? Iata raspunsul

Cine e MAI BUN LA PAT, barbatul gras sau barbatul slab? Iata raspunsul

Cercetatorii de la o universitate din Turcia au realizat un studiu prin care au vrut sa afle cum sunt influentate performantele sexuale ale unui barbat de greutatea acestuia.

Rezultatele arata ca cei grasi rezista mai mult in pat, mai exact cu aproximativ sase minute si jumatate! Barbatii mai grasi care au participat la studiu au rezistat in medie 7 minute si 18 secunde, in timp ce barbatii mai slabi au realizat o medie de un minut si 48 de secunde.

Specialistii spun ca diferenta majora este data de faptul ca barbatii mai grasi, spre deosebire de cei slabi, au un nivel mai ridicat de hormoni feminini in organism. Se pare ca tocmai aceasta cantitate ridicata de hormoni feminini intarzie punctul in care barbatii ating orgasmul.

Cercetatorii mai spun ca, cu cat corpul unui barbat  are mai multe trasaturi feminine, cu atat cresc sansele ca el sa fie mai bun la pat.

Articole asemanatoare
Jane Fonda
Jane Fonda: „Este important ca persoanele în vârstă să aibă viață sexuală”
Fanii au căutat pe google “ce vârstă are Arya Stark” în timpul ultimului episod din Game of Thrones
avorturi
Practica avortului în funcție de sex a făcut să dispară 23 de milioane de femei în toată lumea
polen
Problema oamenilor care au alergie la polen ar putea fi rezolvată cu sex

1 Response

  1. Fonduri Europene Nerambursabile

    Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Comenteaza acest articol

Cine e MAI BUN LA PAT, barbatul gras sau barbatul slab? Iata raspunsul

by   <1 min
1