Tabu
LIFE & LOVE LIFESTYLE What's hot

Cine e MAI BUN LA PAT, barbatul gras sau barbatul slab? Iata raspunsul

Cercetatorii de la o universitate din Turcia au realizat un studiu prin care au vrut sa afle cum sunt influentate performantele sexuale ale unui barbat de greutatea acestuia.

Rezultatele arata ca cei grasi rezista mai mult in pat, mai exact cu aproximativ sase minute si jumatate! Barbatii mai grasi care au participat la studiu au rezistat in medie 7 minute si 18 secunde, in timp ce barbatii mai slabi au realizat o medie de un minut si 48 de secunde.

Specialistii spun ca diferenta majora este data de faptul ca barbatii mai grasi, spre deosebire de cei slabi, au un nivel mai ridicat de hormoni feminini in organism. Se pare ca tocmai aceasta cantitate ridicata de hormoni feminini intarzie punctul in care barbatii ating orgasmul.

Cercetatorii mai spun ca, cu cat corpul unui barbat  are mai multe trasaturi feminine, cu atat cresc sansele ca el sa fie mai bun la pat.

ARTICOLE SIMILARE

TOP 10 Dive de altădată în COSTUM DE BAIE!

Schimbare radicala de look! Andreea Raicu a renuntat la parul lung

„Nu există o genă gay”, a confirmat un studiu realizat pe ADN-ul uman

Andreea Damian

Calatoresti des? Afla cum poti sa te simti acasa cu fiecare ocazie

realitatea

Cum planifici perfect o nunta

realitatea

IN SFARSIT: Adevarul despre orientarea sexuala a lui Botezatu, conform Bianca Dragusanu!

1 comentariu

Fonduri Europene Nerambursabile 31 July 2012 at 14:47

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Răspunde

Scrie un comentariu