Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Cine este Alina Binder, viitoarea soţie a fostului principe Nicolae

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai şi fost Principe al României, se va căsători cu Alina-Maria Binder pe 30 septembrie. Cununia religioasă se va oficia la Biserica „Sfântul Ilie”, petrecerea urmând să aibă loc la Cazinoul din Sinaia.

Alina-Maria Binder a făcut Şcoala de Muzică şi Arte Plastice din Bucureşti şi a terminat Colegiul Naţional I.L. Caragiale. Ulterior, a studiat la Academia de Studii Economice (ASE) şi a absolvit un master în Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană la SNSPA.

În ceea ce priveşte cariera profesională, Alina-Maria Binder s-a ocupat de relaţia cu presa pentru Asociaţia Aviatorilor. Viitoarea mireasă a lui Nicolae este pasionată de aviație și a urmat un curs pentru a putea obţine un atestat de copilot.

Alina-Maria Binder este o persoană extrem de discretă în ceea ce privește viața personală. În trecut a atras atenţia presei datorită relaţiei pe care a avut-o cu Sebastian Blaga, fiului fostului co-preşedinte PNL, Vasile Blaga. Cei doi au fost împreună mai bine de şase ani şi o perioadă au locuit împreună în Germania, la München.

În august 2017, Prinţul Nicolae anunța logodna cu Alina-Maria binder prin intermediul unui comunicat publicat pe Facebook: „Alina este o persoană foarte specială pentru mine şi îmi doresc ca împreună să păşim într-un nou şi asumat capitol al vieţii noastre … De asemenea, suntem încrezători că valorile morale pe care le-am moştenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit împreună.“

Inelul de logodnă ales pentru viitoarea mireasă este safir cu diamante şi are inscripţionate numele celor doi şi data de 29 iulie 2017, zi în care a cerut-o în căsătorie şi ziua în care s-au împlinit doi ani de când s-au cunoscut.

Nicolae, în vârstă de 32 de ani, a primit titlul de principe în 2010. În august 2015, Regele Mihai a decis retragerea titlului principelui Nicolae. „Aceasta nu este o pedeapsă, ci a fost o decizie a regelui pentru viitor, după ce acesta a observat comportamentul nepotului său în public şi în privat, decizia fiind luată în asentiment”, explica, la vremea respectivă, consilierul personal al familiei regale, Ion Luca Vlad.

 

ARTICOLE SIMILARE

De ce femeile nu-și doresc o șefă, ci un șef

Andreea Damian

Dana Rogoz, facuta praf: “Se vrea a doua Andreea Esca, dar nu poate”

Tendințe primăvară/vară 2021 | Ce accesorii să adopți dacă ai peste 50 de ani

Andreea Damian

Aranjarea sprâncenelor | Noua tendință care fascinează femeile

Andreea Damian

Cristina Ich și Alina Ceușan, sărut pasional în văzul tuturor!

Andreea Damian

Simbol antic pe zonele intime, noua modă a costumelor de baie printre vedetele autohtone

Andreea Damian

Scrie un comentariu