Tabu
LIFESTYLESlider

Cine este Alina Binder, viitoarea soţie a fostului principe Nicolae

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai şi fost Principe al României, se va căsători cu Alina-Maria Binder pe 30 septembrie. Cununia religioasă se va oficia la Biserica „Sfântul Ilie”, petrecerea urmând să aibă loc la Cazinoul din Sinaia.

Alina-Maria Binder a făcut Şcoala de Muzică şi Arte Plastice din Bucureşti şi a terminat Colegiul Naţional I.L. Caragiale. Ulterior, a studiat la Academia de Studii Economice (ASE) şi a absolvit un master în Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană la SNSPA.

În ceea ce priveşte cariera profesională, Alina-Maria Binder s-a ocupat de relaţia cu presa pentru Asociaţia Aviatorilor. Viitoarea mireasă a lui Nicolae este pasionată de aviație și a urmat un curs pentru a putea obţine un atestat de copilot.

Alina-Maria Binder este o persoană extrem de discretă în ceea ce privește viața personală. În trecut a atras atenţia presei datorită relaţiei pe care a avut-o cu Sebastian Blaga, fiului fostului co-preşedinte PNL, Vasile Blaga. Cei doi au fost împreună mai bine de şase ani şi o perioadă au locuit împreună în Germania, la München.

În august 2017, Prinţul Nicolae anunța logodna cu Alina-Maria binder prin intermediul unui comunicat publicat pe Facebook: „Alina este o persoană foarte specială pentru mine şi îmi doresc ca împreună să păşim într-un nou şi asumat capitol al vieţii noastre … De asemenea, suntem încrezători că valorile morale pe care le-am moştenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit împreună.“

Inelul de logodnă ales pentru viitoarea mireasă este safir cu diamante şi are inscripţionate numele celor doi şi data de 29 iulie 2017, zi în care a cerut-o în căsătorie şi ziua în care s-au împlinit doi ani de când s-au cunoscut.

Nicolae, în vârstă de 32 de ani, a primit titlul de principe în 2010. În august 2015, Regele Mihai a decis retragerea titlului principelui Nicolae. „Aceasta nu este o pedeapsă, ci a fost o decizie a regelui pentru viitor, după ce acesta a observat comportamentul nepotului său în public şi în privat, decizia fiind luată în asentiment”, explica, la vremea respectivă, consilierul personal al familiei regale, Ion Luca Vlad.

 

ARTICOLE SIMILARE

Cearcăne | Cum scapi de ele? Trei sfaturi de la bunica

Andreea Damian

Zgomotul alb îmbunătățește auzul – studiu

Andreea Damian

Retete de vara – Inghetata de miere

realitatea

EBA a luat 20 kg la a doua sarcina / Va naste din clipa in clipa!

Milionar german singur caută oameni să locuiască cu el (gratis) în „paradisul” său din Noua Zeelandă

Andreea Damian

Cine e vedeta care a pozat asa in TABU???

realitatea

Scrie un comentariu