Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cine este Emily Brown, iubita lui Regé-Jean Page, starul din „Bridgerton”

Datorită farmecului lui Simon Basset din Bridgerton, nu este de mirare că oamenii se întreabă dacă Regé-Jean Page, cel care îl interpretează în serial, are sau nu o iubită. Se pare că actorul în vârstă de 31 de ani își ține secret relația pe care o are în prezent.

„Ducele de Hastings” iubește! Recent, Page a fost surprins îmbrățișându-și iubita din viața reală, în fața casei lor din nordul Londrei. Partenera lui se numește Emily Brown și are 30 de ani. Emily este, scrie Daily Mail, scriitoarea și fotbalistă cu jumătate de normă, pentru că aceasta joacă fotbal pentru FBB Warriors din Londra.

Publicația amintită mai sus relatează că perechea își lua rămas bun în timp ce actorul se îndrepta spre o mașină care urma să-l ducă la aeroport unde urma să prindă un zbor către New York. Se crede că Regé-Jean Page zbura spre SUA pentru a începe filmările la noul său proiect, Big Apple.

Jurnaliștii britanici scriu că cei doi ar fi cumpărat o casă în februarie anul trecut, la câteva luni de la sfârșitul filmărilor primul sezon al serialului Bridgerton, o proprietate estimată la 800.000 de lire sterline.

Regé-Jean Page, noul James Bond?

Bridgerton este cel mai popular serial de pe Netflix

Regé-Jean a intrat în atenția publicului de când serialul Bridgerton a debutat pe Netflix, jucând alături de Phoebe Dynevor, în rolul lui Daphne Bridgerton. A devenit atât de popular încât a fost sfătuit să joace următorul James Bond.

Sfatul a venit chiar de la regizoarea Bridgerton, Julie Anne Robinson, care este convinsă că are un viitor strălucit în față. Ea este convinsă că Page este potrivit pentru a prelua rolul lui Daniel Craig în următorul 007.

ARTICOLE SIMILARE

Ce fată frumoasă are Marius Şumudică! Sarah este fotomodel şi visează la titlul de Miss România

Andreea Damian

Criminalul în serie a ucis 90 de femei apoi le-a desenat portretele în celulă. FBI mai face un apel

Andreea Damian

Olivia Newton-John primește cadou celebra geacă din piele din Grease vândută la o licitație

Andreea Damian

De ce este o idee rea să mergi flămând la culcare

Andreea Damian

Cum sa realizezi un machiaj de mireasa perfect

realitatea

Cine este femeia care a depășit-o pe moștenitoarea L’Oréal, devenind cea mai bogată femeie din lume

Andreea Damian

Scrie un comentariu