Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cine este femeia lângă care va fi înmormântat Petrică Mîțu Stoian. Artistul și-a pregătit locul de veci după decesul acesteia

În urmă cu doar câteva săptămâni, Petrică Mîțu Stoian și-a pregătit mormântul și crucea și parcă presimțea faptul că o să se stingă din viață. Artistul de muzică populară va fi înmormântat lângă femeia care i-a schimbat viața.

Nu şi-a ales locul de veci la întâmplare. Îndrăgitul solist şi-a pregătit din timp mormântul, dar şi versurile care să-i fie scrise pe cruce, după moartea lui. Acesta se va odihni în cimitirul Ungureni, din Craiova.

Cântăreţul de muzică populară a vrut să-și doarmă somnul de veci lângă o femeie care i-a fost extrem de apropiată. Este vorba despre Maria Gușman, soția impresarului său, care s-a ocupat de imaginea lui. Prietenia și devotamentul Mariei l-au impresionat pe solist atât de mult, încât moartea ei l-a pus la pământ.

Pe cavoul din marmură neagră al lui Petrică Mîțu Stoian stă scris un mesaj cutremurător: „Pământul este scena pe care omul apare, își joacă rolul și apoi dispare”. Însă acesta nu este singurul citat de pe mormântul cântărețului de muzică populară.

Pe cavou au fost inscripționate și câteva versuri profunde, care aparțin poetei Veronica Micle, marea iubire a lui Mihai Eminescu, scrie Starpopular.ro. „Și pulbere, țărână de tine s-a alege/ Căci asta e a lumii nestrămutată lege, /Nimicul te aduce, nimicul te reia/Nimic din tine-n urmă nu va mai rămânea”, este scris în partea de sus, lângă cruce. Versurile fac parte din poezia „Și pulbere, țărână…”

ARTICOLE SIMILARE

Femeile care suferă un infarct mor inutil din cauza discriminării de gen în accesul la asistenţă medicală

Andreea Damian

Secretele de frumusețe ale prezentatoarei Corina Caragea

Tabu Tabu

Cătălin Scărlătescu, dieta cu care a slăbit 50 kg. La ce alimente a renunțat definitiv

Andreea Damian

Maria Dragomiroiu, ipostaze sexy pe plaja din Miami. Cum arată în costum de baie la 66 de ani

Andreea Damian

Fotografie cu Sorin Onisor – Moldova (episodul 4)

realitatea

Cinci moduri de a-i determina pe copii să mănânce legume

realitatea

Scrie un comentariu