Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cine este femeia lângă care va fi înmormântat Petrică Mîțu Stoian. Artistul și-a pregătit locul de veci după decesul acesteia

În urmă cu doar câteva săptămâni, Petrică Mîțu Stoian și-a pregătit mormântul și crucea și parcă presimțea faptul că o să se stingă din viață. Artistul de muzică populară va fi înmormântat lângă femeia care i-a schimbat viața.

Nu şi-a ales locul de veci la întâmplare. Îndrăgitul solist şi-a pregătit din timp mormântul, dar şi versurile care să-i fie scrise pe cruce, după moartea lui. Acesta se va odihni în cimitirul Ungureni, din Craiova.

Cântăreţul de muzică populară a vrut să-și doarmă somnul de veci lângă o femeie care i-a fost extrem de apropiată. Este vorba despre Maria Gușman, soția impresarului său, care s-a ocupat de imaginea lui. Prietenia și devotamentul Mariei l-au impresionat pe solist atât de mult, încât moartea ei l-a pus la pământ.

Pe cavoul din marmură neagră al lui Petrică Mîțu Stoian stă scris un mesaj cutremurător: „Pământul este scena pe care omul apare, își joacă rolul și apoi dispare”. Însă acesta nu este singurul citat de pe mormântul cântărețului de muzică populară.

Pe cavou au fost inscripționate și câteva versuri profunde, care aparțin poetei Veronica Micle, marea iubire a lui Mihai Eminescu, scrie Starpopular.ro. „Și pulbere, țărână de tine s-a alege/ Căci asta e a lumii nestrămutată lege, /Nimicul te aduce, nimicul te reia/Nimic din tine-n urmă nu va mai rămânea”, este scris în partea de sus, lângă cruce. Versurile fac parte din poezia „Și pulbere, țărână…”

ARTICOLE SIMILARE

Cum puteți fi mai frumoase în ziua nuntii

realitatea

Bijuteriile pentru buze, începutul unui trend făcut să dureze?

Andreea Damian

„Nu, nu suntem pe Marte, suntem în Indonezia”. Incendiile de pădure au transformat cerul în roșu

Andreea Damian

Creșterea nivelului mării ar putea să disloce până la 187 de milioane de oameni

Andreea Damian

Adrian Enache și fiul său s-au făcut actori

Tabu Tabu

Ce pierdere a suferit recent Giulia Nahmany

Tabu Tabu

Scrie un comentariu