Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cine este iubitul Emmei Răducanu. Cuplul refuză să se afișeze public

Emma Răducanu a intrat în atenția publică după ce a câștigat US Open la doar 18 ani. Se pare că sportiva cu origini românești are și un iubit alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Jurnaliștii de la CelebSaga susțin că Harvey Leigh Cantwell ar fi iubitul frumoasei jucătoare de tenis.

Harvey Leigh Cantwell are 22 de ani, este prezentator TV și cântăreț și are peste patru milioane de urmăritori pe Instagram. El și Emma Răducanu formează un cuplu de câteva luni de zile, devenind apropiaţi după Wimbledon, acolo unde sportiva a ajuns în turul al patrulea! Deși realația lor a fost scoasă la iveală de presa internațională, cei doi iubiți refuză să se afișeze public, preferând să păstreze relația cât mai discretă. „Suntem, foarte buni prieteni”, a spus artistul.

Sursa citată susține că Harvey Leigh Cantwell a studiat la celebra Leigh, din Dartford (Kent). Talentul muzical al lui Cantwell s-a remarcat încă din copilărie. El a scos prima sa melodie în 2013, când avea doar 14 ani.

„HRVY a urmărit-o pe Wmma la Wimbledon și i s-a părut uimitoare, așa că a decis să o contacteze. Ea a fost foarte flatată de gestul lui și cei doi au început să schimbe mesaje. Sunt la început, dar par să se înțeleagă bine. El e cu siguranță foarte implicat”, a declarat o sursă apropiată lui Harvey Leigh Cantwell, pentru The Sun.

ARTICOLE SIMILARE

Cupping facial | Tratamentul de frumusețe care ajută la combaterea ridurilor

Andreea Damian

Cafeaua de după-amiază ne tulbură într-adevăr somnul?

Andreea Damian

Prinţul Harry şi Adele se întâlnesc pe ascuns. Cum a reacționat Meghan Markle

Andreea Damian

Cupluri celebre ale anului 2017

realitatea

Cine e și cu ce s-a ocupat soția lui Chef Florin Dumitrescu înainte să se cunoască

Tabu Tabu

Andreea Berecleanu, eveniment special în familie

Tabu Tabu

Scrie un comentariu