Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cine este noul iubit al Lidiei Buble. Cântăreața a rupt tăcerea. Vezi primele declarații

Lidia Buble iubește din nou, la un an de la despărțirea de Răzvan Simion. Noul iubit al artistei este un actor cubanez, iar relația lor pare tot mai aprinsă.

Vedeta se iubește cu Harlys Becerra, un actor originar din Cuba care a jucat în serialul “Vis a vis” de pe Netflix și care a avut alte numeroase apariții televizate. Lidia Buble a fost destul de discretă în ceea ce privește noua relație, însă acum s-a hotărât să vorbească!

Pentru că a primit numeroase întrebări de la fanii din mediul online despre noul iubit, artista le-a povestit totul. Lidia Buble a recunoscut că este foarte îndrăgostită și că a găsit în persoana actorului cubanez partenerul perfect.

„În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, nevedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, a spus Lidia Buble.

De ceva vreme, pe contul de socializare al cântăreței au început să apară mici detalii care au dat-o de gol. La fiecare poză postată de Lidia primul comentariu este al actorului cubanez Harlys Becerra, în vârstă de 37 de ani. De asemenea, nici românca nu scapă ocazia de a comenta prima la postările lui.

Un alt detaliu, care nu este deloc o coincidență, este faptul că atât Lidia, cât și Harlyss și-au petrecut vacanța la Ibiza, iar în urmă cu puțin timp artista s-a filmat cu inconfundabila pălărie a actorului.

ARTICOLE SIMILARE

Serena Williams va debuta la US Open în cel mai sexy echipament

Andreea Damian

La ce viciu a renunțat Lili Sandu de când e însărcinată?

Tabu Tabu

Există o legătură între infecțiile din timpul sarcinii și autismul copilului, spun cercetătorii

Andreea Damian

Arnold Schwarzenegger s-a plimbat cu bicicleta alături de „prietena și eroina” sa Greta Thunberg

Andreea Damian

Transformarea de 26.000 $: și-a dorit să arate ca Ivanka Trump iar visul i s-a împlinit

Andreea Damian

Cine e Nasim Agham, femeia care a deschis focul la sediul YouTube şi apoi s-a sinucis

realitatea

Scrie un comentariu