Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

Cine l-a tradat pe sotul CRISTINEI SPATAR: filmul unei decaderi incredibile

CRISTINA SPATAR are de ce sa fie trista: sotul ei va infunda puscaria, iar ea sicopiii risca sa fie in curand evacuati din vila somptuoasa pe care o detine familia. Alin Ionescu a fost trădat de proprii oameni, care se temeau că vor ajunge la puşcărie după ce ani la rând, la ordinul soţului Cristinei Spătar, au înşelat statul cu sume ce depăşesc 10 milioane de euro. Declaraţiile angajaţilor lui Ionescu au “betonat” dosarul procurorilor şi le-au permis acestora să obţină cu uşurinţă mandatul de arestare pe numele omului de afaceri.

Pe lângă arestarea obţinută împotriva lui săptămâna trecută, procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti i-au mai dat încă o lovitură lui Alin Ionescu. Ca să aibă de unde să recupereze prejudiciul, estimat la peste 10 milioane de euro, anchetatorii au pus sechestru pe vila din sectorul 2 al Capitalei a familiei Ionescu- Spătar şi pe sediul firmei acestora, care, de altfel, e indisponibilizat şi în alt dosar al procurorilor de la DNA. În plus, procurorii urmăresc şi alte bunuri pe care acesta le-ar putea deţine prin interpuşi. Speţa, pornită iniţial la Parchetul din Buftea, e “burduşită” de declaraţii ale foştilor angajaţi ai lui Ionescu, care, practic, îşi îngroapă şeful numai ca să scape ei mai uşor. Aşa au aflat procurorii că, pe lângă dependenţi de droguri sau oameni fără adăpost, soţul Cristinei Spătar a implicat în afacerea ilegală de înfiinţare de firme-fantomă propriii oameni, pe care îi putea controla.

Scotea din conturi câte 1.200.000 €

Chiar şi-aşa, atunci când banii se scoteau cash din bancă, Ionescu se prezenta personal în sucursală, însoţit de “gorile” de la firma sa de pază şi încasa sumele pentru care achita pe loc comisioane de 500 de lei. Atunci când angajaţii s-au prins însă că există riscul ca ei să meargă la puşcărie din cauza sumelor mult prea mari retrase de la bănci (n.r. – numai în două rânduri interpuşii au scos din conturi 1.200.000 de euro), unii dintre ei au preferat să-şi dea demisia de la societatea soţului Cristinei Spătar. “Când am constatat că sumele retrase erau din ce în ce mai mari (…) am decis să-mi dau demisia din cadrul S.C. CP Shelter Security S.R.L. şi să rup orice relaţie cu această societate, ulterior de teamă părăsind şi ţara pentru o perioadă de timp”, le-a spus procurorilor unul dintre angajaţii lui Ionescu, care are calitatea de suspect în acelaşi dosar.

ARTICOLE SIMILARE

HOROSCOPUL EROTIC al vacantei

realitatea

Studiul care dă fiori! Cât rezistă, de fapt, coronavirusul pe suprafeţe și în aer

Andreea Damian

Urmează cea mai mare ploaie de stele a anului! Când vom putea observa fenomenul pe cerul României

Andreea Damian

MIHAELA RADULESCU vs. DANI – doar o strategie de pr? Despartirea – provocata indirect de ANDREEA MARIN?

GEO SAIZESCU a murit!

Pariu cu … banii: DORIAN POPA a facut o mica avere!

Scrie un comentariu