Home > Agenda > Cine va câştiga Oscarul în televiziune anul acesta?

Cine va câştiga Oscarul în televiziune anul acesta?

Premiile Emmy sunt cunoscute ca fiind echivalentul Oscarului în televiziune. De regulă seriale foarte bine cotate se luptă pentru câştigarea unui premiu Emmy.

Într-o atmosferă elegantă, decernarea premiilor este o sărbătoare dublă. În primul rând pentru că vesteşte startul sezoanelor de toamnă, iar în al doilea rând pentru că avem ocazia să-I revedem pe protagoniştii noştrii preferaţi câştigând.

Anul acesta “Mad Men” şi “American Horror Story” conduc detaşat nominalizările pentru premiile Emmy.  Pentru titlul de “Best Drama” se lupta seriale că “Breaking Bad”, “The Good Wife”, “Game of Thrones”, “Boardwalk Empire”, “Downton Abbey” şi “Homeland”.

Nominalizările au fost făcute publice ieri la ora 5:40 în Los Angeles de către Nick Offerman. Offerman i-a ţinut locul lui Jimmy Kimmel care nu a putut ajunge din cauza vremii. Îmbrăcat într-o pijama şi acompaniat de actriţă Kerry Washington, Offerman a întrebat publicul dacă “Acesta este un vis în care se face sex?”. Apoi a prezentat nominalizările.

Pentru titlul de “Cel mai bun actor” se lupta starul din “Boardwalk Empire”, Steve Buscemi, Michael C. Hall din “Dexter”, Bryan Cranston din “Breaking Bad”, dar şi Hugh Bonneville din “Downton Abbey” şi Damian Lewis din “Homeland”.

Lupta pentru “Cea mai bună actriţă” se da între Julianna Margulies cunoscută ca fiind “The Good Wife” şi Michelle Dockery din “Downton Abbey”, dar şi staruri că:  Elisabeth Moss din “Mad Men” şi Kathy Bates din “Harry’s Law”.

Principalele nominalizări sunt:

Cel mai bun serial Tv: “Boardwalk Empire”, “Breaking Bad”, “Downton Abbey”, “Mad Man”, “Homeland”, “Game of Thrones”;

Cel mai bun actor dintr-un serial: Steve Buscemi din “Boardwalk Empire””, Michael C Hall din “Dexter”, Bryan Cranston din “Breaking Bad”, Hugh Bonneville din “Downton Abbey”, Jon Hamm din “Mad Men”, Damian Lewis din “Homeland”;


Cea mai bună actriţă dintr-un serial: Julianna Marguiles din “The Good Wife”, Michelle Dockery din “Downton Abbey”, Elisabeth Moss din “Mad Men”, Kathy Bates din “Harry’s Law”, Claire Danes din “Homeland”, Glenn Close din “Damages”.

Cel mai bun serial de comedie: “Curb Your Enthusiasm”,  “Girls”“30 Rock”,  “Veep”, “Modern Family”, “The Big Bang Theory”.


Loading...

Comenteaza acest articol

Cine va câştiga Oscarul în televiziune anul acesta?

by   1 min
1