Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cine va juca rolul Madonnei într-un viitor film biografic despre starul pop

Actriţei Julia Garner, cunoscută din serialul „Inventing Anna”, i s-a oferit rolul Madonnei într-un viitor film biografic despre starul pop, au declarat pentru Variety surse familiare cu proiectul.

Garner a devenit favorita dintre peste o duzină de candidate, a adăugat o persoană din interior, şi s-a vorbit mai multe luni despre ea ca fiind favorită pentru rol – un proiect pe care Madonna îl va regiza. Se aşteaptă ca echipa lui Garner să accepte oferta, a spus o altă sursă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Julia Garner (@juliagarnerofficial)

Filmul este produs de Universal Pictures şi va urmări primele zile ale artistei adesea controversate şi regină a reinventării perpetue.

Preşedinta Universal Filmed Entertainment Group, Donna Langley, a câştigat scenariul într-un război de licitaţii cu mai multe studiouri, iar Amy Pascal este producător.

Odată cu anunţul, Madonna a spus că speră să „transmită călătoria incredibilă pe care mi-a făcut-o viaţa ca artist, muzician, dansator – o fiinţă umană, care încearcă să-şi croiască drum în această lume. Accentul acestui film va fi întotdeauna pe muzică. Muzica m-a făcut să continui şi arta m-a ţinut în viaţă. Sunt atât de multe poveşti nespuse şi inspiratoare şi cine este mai potrivit decât mine să le spună. Este esenţial să împărtăşesc călătoria roller coaster a vieţii mele cu vocea şi viziunea mea”.

ARTICOLE SIMILARE

Zgârie-norii omoară până la 1 miliard de păsări anual în SUA, potrivit estimărilor

Andreea Damian

Deea Maxer dă din casă după divorțul de Dinu Maxer. Ce mesaj a transmis

Andreea Damian

Trucuri rapide care te vor ajuta să alegi hainele potrivite în magazin

Andreea Damian

Fii Mos Craciun pentru copiii defavorizati!

realitatea

Șapte tendințe majore pe care te aștepți să le vezi în 2020

Andreea Damian

Schimbările climatice amenință ruinele antice din Grecia, spun cercetătorii

Andreea Damian

Scrie un comentariu