Tabu
Image default
CULTURE Slider

Cine va prezenta gala Oscarurilor în 2021

Brad Pitt, împreună cu alte trei vedete de la Hollywood, va prezenta cea de-a 93-a ediție a premiilor Oscar, pe 25 aprilie.

Gata cu conferințele pe Zoom, aplauze cu ecrane interpuse și pijamale de mătase. Spre deosebire de Globurile de Aur și Premiile Bafta, premiile Oscar vor găzdui personal vedete de film la Union Station, gara istorică din centrul orașului Los Angeles. Pe 25 aprilie, americanii vor putea, așadar, să-l vadă pe Brad Pitt într-un smoching pe covorul roșu, precum și pe toți actorii și regizorii nominalizați la această ediție a premiilor Academiei Americane de Film.

Pe scenă, cel care a câștigat Oscarul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar pentru Once Upon A Time … In Hollywood, film regizat de Quentin Tarantino, va fi însoțit de Reese Witherspoon, Harrison Ford și Halle Berry pentru a găzdui seara și a anunța câștigătorii. Într-un comunicat de presă, producătorii galei Jesse Collins, Stacey Sher și Steven Soderbergh au promis „o mulțime de stele cu adevărat galactice, atât de orbitor încât ”ar putea fi necesari ochelari de soare”. Renée Zellweger, Joaquin Phoenix sau Bong Joon Ho, premiați anul trecut, vor fi și ei prezenți. Ne vedem pe 25 aprilie.

Ediția cu numărul 93 a Premiilor Oscar

A 93-a ediţie a Oscarurilor va fi transmisă din gara Union Station şi din tradiţionala sală de la Dolby Theatre din inima Hollywoodului, unde spectacolele muzicale vor fi susţinute în direct. De asemenea, au fost planificate hub-uri în Marea Britanie şi Franţa pentru artiştii selectaţi care nu vor putea călători la Los Angeles pentru a participa personal la ceremonie. Seara Premiilor Oscar va fi regizată pentru a şasea oară de Glenn Weiss, un renumit expert în acest gen de evenimente, alături de producătorul Steven Soderbergh, regizorul filmului ”Contagion”. „Vrem ca în acest an Oscarurile să arate ca un film, nu ca un spectacol televizat”, au declarat producătorii.

ARTICOLE SIMILARE

De ce femeile care rămân singure pentru perioade lungi de timp sunt cele mai fericite

Andreea Damian

10 filme potrivite pentru Valentine’s Day

realitatea

Dovada clară că poluarea aerului agravează simptomele coronavirusului

Andreea Damian

OSCAR DE LA RENTA – moartea unui fashion guru

realitatea

Cum ar arăta Cabinetul „președintelui” Ye format din celebrități

Andreea Damian

Bebe Rexha, „prea mare” să poarte rochie: designerii refuză să-i creeze ținuta pentru Grammy

Andreea Damian

Scrie un comentariu