Tabu
Image default
CULTURELIFESTYLESlider

Cineva a inventat pantalonii yoga Patriot SUA cu loc pentru armă – fabricați în China

Dacă n-aș fi văzut cu ochii mei nici n-aș fi crezut. Cineva a inventat pantalonii de yoga cu buzunar special pentru armă. Da, în America. Chiar mai grozav decât atât mi se pare că acel cineva este o ea – pe numele său Tomi Lahren, personalitate a postului Fox News, susținătoare (cum altfel) a lui Donald Trump. Linia sa de echipament sportive se numește Freedom iar pantalonii – Patriot. Vi se poate părea cunoscut numele pentru că că așa se numesc rachetele pe care le-a cumpărat România de la SUA în schimbul sumei modice estimate de doar 3,9 miliarde de dolari (fără TVA).

Să revenim la pantalonii yoga Patriot care desigur costă mai puțin, ba chiar mult mai puțin decât pretinde Lahren, cea care îi vinde. Și asta pentru că pantalonii yoga cu buzunar special pentru armă sunt fabricați în China. Wow. Practicarea concentrarii (dharana) și a meditației (dhyana) este comună majorității formelor de yoga. Acum, eu nu prea mă pricep la cum stau lucrurile cu adevărat în ceea ce privește exercițiile de yoga dar știam că regulile de bază au legătură cu meditația și că în principiu, după ce reușești să te concentrezi destul de profunda r trebui să fii inundate de sentimente de pace, bucurie și uniune cu restul oamenilor, cu natura. Ce vreau să zic e că nu pot integra mental și vizual o armă de foc în imaginea de mai sus însă cine sunt eu să deslușesc tainele universului.

Dar scandalul nici măcar nu a pornit de aici – ci de la faptul că Lahren insista că linia ei de echipament sportiv reprezintă valorile americane și că achiziționarea acestor pantaloni (90 de dolari bucata) reprezintă o modalitate de a „susține președintele și țara ta”. “Pantalonii sunt pentru tinerii care doresc să poarte ceva care spune: sunt mândru că sunt american, cred în libertate, iubesc armata Statelor Unite”, informează Lahren posibilii clienți într-un videoclip promoțional. „Asta reprezintă aceste modele cu adevărat.”

În orice caz, această promotoare de yoga cu pistolul, Tomi Lahren este o mare susținătoare a lui Donald Trump, alte mari realizări nu are la activ. Atât de mult îl susține încât e recunoscută pentru faptul că a criticat isteric sistemul Obamacare – după care, la distanță de câteva secunde, a recunoscut că e ea însăși beneficiară a acestuia. Apoi, e mega recunoscută pentru tot soiul de mizerii rasiste pe care le împrăștie peste tot pe unde apucă, i-a ironizat pe supraviețuitorii atacului armat Parkland, în fine, a bătut toate cărările bătătorite înainte de alți conservatori americani iubitori de arme, KKK și alte visuri umede de genul acesta. Iar acum vinde pantaloni yoga Patriot. Poate, cine știe, președintele României (indiferent de cine câștigă alegerile din toamnă) mai face o vizită la Trump și ne aduce unii cât țara de mari, să ne putem purta rachetele în ei.

ARTICOLE SIMILARE

Motivul pentru care Jojo şi Paul Ipate nu se căsătoresc. Ce spune actriţa după 8 ani de relaţie

Andreea Damian

Leonard Cohen in 7 ipostaze

realitatea

Scriitoarea A.G. Billig prezintă noul sezon al emisiunii Sala de repetiții de la Radio3Net Florian Pittiș

Cand putem folosi gri metalic in machiaj?

realitatea

Interviu cu Jeff Bridges: “Trump m-a inspirat să iau măsuri”

realitatea

Inspirație | Femei celebre care și-au găsit stilul perfect și i-au rămas fidele

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu