Home > Lifestyle > “Ciobanul” Nicusor face praf PRO TV-ul!

“Ciobanul” Nicusor face praf PRO TV-ul!

Nicusor Coroama a fost indelung criticat dupa ce a avut o reactie incredibila fata de sotia sa in cadrul emisiunii “Patru nunti si o provocare”. Fostul concurent de la MasterChef si-a jignit sotia, a facut-o “curva” si “panarama”, a amenintat-o cu bataia si a vrut sa o ia cu forta de la nunta cuplului de gay la care aceasta asista.

Dupa ce toata lumea l-a condamnat pentru reactia lui, Nicusor a simtit nevoia sa ofere o explicatie pentru ce s-a intamplat.

“Va rog frumos, cei care ma criticati si ma injurati ar trebui sa va puneti un semn de intrebare,de ce am facut circul acela la emisiune, nu vorbiti in necunostinta de cauza. Este adevarat tot ce ati auzit acolo, am spus acele vorbe, dar la nervi. Voi nu stiti de la ce a pornit toata povestea. Eu cred ca oricare din voi, daca erati in locul meu si daca ati fi aflat atunci ca cineva drag din familie a murit, ati fi reactionat mai rau decat mine. Dupa ce am primit acea veste am vrut sa las toata emisiunea si sa o iau pe Geta si sa plecam acasa, dar cei din echipa Pro TV nu i-au dat voie nici Getucai si nici mie, mi-au spus ca nu ii intereseaza ce am eu acasa si ca o sa mergem cand vor ei. Asta ar fi un prim motiv de la care eu m-am enervat. Ce s-a dat in emisiune s-au dat doar partile rele, partile care le-au convenit lor. Au vrut sa ma degradeze din cauza ca nu am fost de acord cu anumite lucruri propuse de ei. De exemplu, nu am fost de acord cu nunta intre gay, nu am fost de acord cu promovarea lor. Inca o data vreau sa spun: recunosc ca am vorbit foarte urat cu Geta si imi asum vina. Eram prea nervos si nu mi-am dat seama ce fac, dar asta nu inseamna ca s-au mai intamplat lucruri de astea sau o sa se mai intample. Cam atat am de spus…. Nu judecati fara sa stiti motivul sau motivele…, ca au fost mai multe. Multumesc!”, a spus Nicusor Coroama.

Articole asemanatoare
NUNTĂ cu MÂNCARE STRICATĂ la NICUŞOR COROAMĂ, de la MASTERCHEF

Loading...

1 Response

  1. Alexandru

    Astea nu sunt scuze. Putea Pro TV-ul sa iti faca orice, sa iti zica oricine orice, sa ai drama dupa drama in familie, sotia ta nu merita jignirile pe care i le-ai adus, fie ele in public sau in particular. Educatia ta lasa de dorit! Si cred ca nici cu psihicul nu stai prea bine. Pe sotia ta o sfatuiesc sa fuga cat mai departe de tine, acum cand inca nu aveti copii si alte obligatii. Un divort e cea mai buna solutie in acest caz, pentru ca mai tarziu o sa intervina si violenta fizica, nu doar cea verbala…asta daca nu a itervenit deja.

Comenteaza acest articol

“Ciobanul” Nicusor face praf PRO TV-ul!

by   1 min
1