Home > Agenda > stiri > Citește fragmente din autobiografia lui Ricky Martin

Citește fragmente din autobiografia lui Ricky Martin

Pe 2 noiembrie, Ricky Martin și-a publicat autobiografia intitulată ‚Me’, simultan în limbile engleză și spaniolă. Ricky Martin se descrie ca o persoană optimistă, sinceră și deschisă, a cărui viață a fost schimbată radical de experiența paternității și a comingout-ului făcut pe 29 martie anul acesta.

 

 

 

 

Zvonurile despre homosexualitatea lui Ricky Martin au vechime: practic de la destrămarea grupului Menudo, jurnaliștii au speculat faptul că Ricky Martin este gay, totul culminând cu interviul pe care Barbara Walters i l-a luat în anul 2000, în care a insistat ca acesta să-și recunoască orientarea sexuală, fapt pe care acum jurnalista îl regretă.

Prima persoană care a intuit că Ricky este gay este chiar mama artistului. Iată cum descrie Ricky Martin momentul: ‚Mama m-a intrebat, ‚Kiki (n.r. numele de alint pe care familia și prietenii îl folosesc pentru Ricky), ești îndrăgostit?’. ‚Da, mamă’, i-am răspuns, sunt foarte îndrăgostit. ‚Aha’, mi-a spus. ‚Åži ești îndrăgostit de un bărbat?’ ‚Da, mamă, de un bărbat’.

 

 

 

 

În autobiografia sa, Ricky Martin povestește o viață pe care interesul jurnaliștilor de tabloide și paparazzi nu au intuit-o: o copilărie frumoasă și liniștită, primele experiențe amoroase, prima sa poveste de dragoste adevărată, părerea sa despre carieră și despre împlinirea personală și despre familie. În propriile cuvinte: ‘Am știut de foarte mult timp cine sunt și care este natura mea. M-am simțit confortabil cu felul în care sunt și am așteptat momentul potrivit să spun cine sunt. Nu știam dacă asta se va întâmpla într-un cântec, într-un interviu exclusiv, nu-mi închipuiam că o voi face într-o carte sau prin intermediul Twitter, așa cum s-a și întâmplat. Cred că fiecare trebuie să treacă printr-un proces, unul spiritual, până poate să stea în fața unei oglinzi și să știe răspunsul la întrebarea ‘cine sunt eu?’ și odată știut răspunsul, să ții capul sus și să fii fericit și mândru’.

 

 

 

 

Despre momentul în care a hotărât să-și facă comingout-ul, pe Twitter și apoi într-o postare explicativă pe blogul său personal, Ricky își amintește că a a stat mult cu cursorul deasupra butonului de trimitere a tweetului, iar apoi a închis repede computerul și s-a culcat jumătate de oră. Apoi a sunat-o pe o prietenă bună și a întrebat-o care sunt reacțiile, iar aceasta, emoționată, i-a răspuns că reacțiile sunt dragoste în stare pură.

 

 

Nici viața amoroasă a lui Ricky Martin nu mai este un secret după lectura autobiografiei: ‘De când mă știu, am fost atras de bărbați, și deși a existat atracție și chimie și față de femei, numai un bărbat îmi trezește partea instinctuală, de animal. Cu un bărbat mă simt într-adevăr viu, găsesc iubirea și pasiunea pe care le caut într-o relație. Dar am trăit mult timp rezistând sentimentelor mele’.

 

 

Autobiografia lui Martin este disponibilă în format tipărit și electronic de pe 2 noiembrie, Celebra Books anunțând că titlul urmează să rămână mult timp în topurile de vânzări de autobiografii.

 

 

 

 

 

 


Comenteaza acest articol

Citește fragmente din autobiografia lui Ricky Martin

by realitatea   2 min
0