Home > beauty > Ciudățenie în manichiură – unghii care arată ca molarii

Ciudățenie în manichiură – unghii care arată ca molarii

Un salon din Rusia a aranjat și vopsit unghiile unei femei să arate ca niște molari iar rezultatul este mai degrabă înfiorător decât wow.

Salonul a pus într-un tutorial de pe Instagram întreaga operațiune însă rezultatul final a avut parte de păreri împărțite și nu toată lumea a spus că rezultatul este unul atrăgător. De obicei salonul respectiv dă sfaturi legate de cum se poate crea un look neașteptat așa că nimeni nu a fost totuși foarte surprins de ideea inedită. Însă reacțiile au fost unele vehemente apropo de stil: “Vă rog să nu mai faceți asta vreodată!” sau “Arată coșmaresc, de ce ai face una ca asta?!”

 

Unii spun că la modă în 2018 ar fi unghiile scurte. Această lungime este considerată optimă, de exemplu, pentru munca în birou. Alții că dimpotrivă, pentru anul 2018 trebuie să va lăsaţi unghiile să crească sau să daţi fuga la salonul de manichiură, pentru că se poartă unghiuţele lungi şi pătrate – a revenit moda anilor 90′.

 

De asemenea, manichiurile la modă pentru anul 2018 includ multe combinații de culori, tendințe, contraste, modele. Printre cele mai întâlnite culori sunt culoarea cafelei, o nuanță de cafea-ciocolată, caramelul, nuanțele de lilac, care sunt mereu în centrul atenției, sideful.

Cum logo-urile sau mesajele scrise pe tricouri au luat amploare încă de anul trecut, acest trend poate fi întâlnit şi pe unghii. Varietatea modelelor este deci copleșitoare însă nimeni, absolut nimeni nu-și dorește unghii care să arate ca niște dinți.

Articole asemanatoare
Influencerele au stârnit furie după ce au transformat măștile medicale într-o tendință inutilă
dinți
A amestecat două ingrediente minune și le-a aplicat pe dinți. Rezultatul s-a văzut după primul periaj
manichiură
Instrumentele esențiale din trusa de mani-pedi a oricărei femei
manichiura
Manichiura cu ojă semipermanentă

Comenteaza acest articol

Ciudățenie în manichiură – unghii care arată ca molarii

by realitatea   1 min
0